Back to Question Center
0

Trucuri SEO de la Semalt - Backlink-uri locale și cum să le găsiți

1 answers:

Backlink-urile locale apar doar cu un scop principal: de a construi relevanța pentru o anumită locație. Un backlink local puternic trebuie să respecte următoarele criterii: să redirecționeze vizitatorii către site și să vorbească cu nevoile sau preferințele pieței locale .

Managerul de succes al clientului Semalt , Jason Adler, explică aici tot ce trebuie să știți despre backlinkle locale

Întreprinderile care influenŃează pieŃele regionale nu au autoritate înaltă pe motorul de căutare . Ar putea fi și mici afaceri ca tine. Dar, deoarece acestea sunt foarte influente, obținerea unui link de la ele ar putea fi mai valoroasă.

Motivul pentru care proprietarii mici privesc backlink-urile locale se datorează limitărilor pe care le au. În mare parte, lipsa conținutului de calitate pe care îl caută marii editori, ca rezultat al unor bugete constrânse. În calitate de antreprenor, este bine să ajungeți la stele, dar este, de asemenea, important să înțelegeți parametrul de lucru. Este inutil sa se faca afaceri intr-o regiune in timp ce se vizeaza traficul de la alta .

Începeți cu Citations

Unele dintre sarcinile care vor ajuta afacerea să înceapă în legătură cu backlink-ul local sunt de a construi citate, de a căuta directoare generale și de a vă asigura că toate informațiile despre afaceri sunt actuale și corecte. Crearea unei citații îi ajută pe proprietar să-și pună NAP-ul (numele, adresa, numărul de telefon) sau un link către o pagină de destinație pe site-ul lor, pe un site decent care nu conține spam. De asemenea, crește șansa motoarelor de căutare să le indexeze în timpul căutărilor aleatorii dacă concurența pe interogare este scăzută. Obțineți numele mărcii pe un număr nelimitat de surse. Yext și Moz local pot ajuta cu citare clădire.

Oportunități Lie oriunde

Există pretenții că legătura locală este nefiresc, ne-benefică sau imposibilă. trebuie să fie mai creativă decât marii editori Oportunitățile de creare de linkuri pe site-uri sunt mult mai limitate, deoarece cuvintele cheie locale nu au un volum prea mare De asemenea, site-urile țintă nu au autoritate Puțină utilizare a ziarelor locale, a bloggerilor locali, evenimente din această regiune, alte companii locale sau organizații de caritate locale care acționează ca sponsori .

Oportunitățile sunt largi, însă înainte de a începe un nou spațiu, înțelegeți limitele sale. Raza stabilită determină modul în care se desfășoară strategiile de promovare a afacerii. Restricțiile existente sporesc creativitatea și eficacitatea identificării oportunităților .

Deschideți un instrument de legătură pentru a începe găsirea de perspective

Orice instrument util trebuie să funcționeze pentru site. Cu toate acestea, luați în considerare poziția afacerii și factorii de concurență. Cercetarea cu privire la termenii cheie locali și a se vedea modul în care ceilalți agenți economici se situează pe aceștia și pe cei cu clasament superior.

Faceți o listă a acestor companii și vedeți ce backlink au acumulat în trecut. Comparați pentru a vedea care link-uri partajate există deoarece acestea sunt concurența curentă de pe piață. Faceți o comparație a profilului backlink al site-ului, pentru a vedea ce-i lipseste. Eliminați orice link-uri duplicate care sunt comune cu concurența și mergeți după cele pe care site-ul lor nu le are. Site-ul este într-o poziție mai bună de a concura acum dacă face acest lucru fără nici un defect.

Găsirea mai multor oportunități

În cazul în care concurența captează, cel mai logic și natural lucru de făcut este să obțineți mai multe legături. Explorați alte întreprinderi locale care nu se află în industria actuală pentru a ști cum își construiesc propriile companii. S-ar putea să existe niște fructe mici care ar putea să fi susținut afacerile mici în trecut. O metodă este de a găsi întreprinderi de tracțiune ridicată de la servicii cum ar fi Yelp și a le pune într-un instrument de analiză backlink. Ei nu pot oferi nici o valoare, ci conțin o mulțime de informații despre diverse tehnici de promovare .

November 29, 2017
Trucuri SEO de la Semalt - Backlink-uri locale și cum să le găsiți
Reply