Back to Question Center
0

Trucuri de la semalt despre cum să scap de rău boti

1 answers:

Traficul de tip Bot are capacitatea de a avea impact asupra datelor de raportare Google Analytics (GA), împiedicând performanța site-ului, crescând costurile de întreținere a site-ului și ducând la ipoteze false. Majoritatea utilizatorilor cred că traficul bot nu are impact asupra site-urilor lor web. Cu toate acestea, studii recente indică faptul că șaizeci la sută dintre site-urile web pot fi asociate cu roboții. În acest sens, este semnificativ să înțelegem modalitățile de detectare a traficului bot pentru a raporta cu exactitate datele.

În acest articol, Lisa Mitchell, managerul de succes al clientului Semalt , evidențiază unele bune practici care pot fi utilizate pentru a detecta traficul bot în rapoartele Google Analytics, precum și metodele de eliminare a boților utilizarea filtrelor și a altor tehnici menționate. În plus, sunt discutate practicile industriale importante care trebuie urmate împreună cu filtrele GA.

Identificarea boților

Următoarele sunt aspecte importante de luat în seamă în rapoartele GA asociate cu roboții:

  • Durată medie redusă pe sesiune
  • Rata ridicată de bouncing
  • .
  • Aproape 100% din traficul vizitatorilor noi
  • .

Filtrarea boților

  • Admin View Settings

În cadrul segmentului "Admin", un utilizator poate modifica setările "vizualizare", bifând caseta pentru eliminarea roboților cunoscuți. Experții de pe Internet recomandă ca utilizatorii să elaboreze o examinare de test la început pentru a vedea rezultatele afectate înainte de a aplica la vizualizarea principală. Lista de roboți și păianjeni ABC / IAB internațional descrie roboții eliminați care nu sunt disponibili în domeniul public.

  • Utilizarea agentului de utilizator și a adresei IP

În situațiile în care o anumită adresă IP este responsabilă pentru traficul bot, proprietarii de site-uri pot utiliza "filtre de vizualizare" pentru a elimina adresa IP menționată. Cu toate acestea, utilizatorii trebuie să înțeleagă că roboții schimbă adresele IP de fiecare dată pentru a scăpa de identitatea lor. Un Manager de etichete Google poate fi utilizat pentru a transfera valoarea de șir a vizitatorului în Google Analytics (GA) ca dimensiune personalizată, precum și excluderea sesiunilor. În cele din urmă, o dimensiune personalizată numită "agent utilizator" poate fi construită în GA și poate fi setată ca variabilă JavaScript în Managerul de etichete Google prin extragerea valorilor prin utilizarea navigator.userAgent. "Se poate crea un filtru pentru a exclude agenții utilizând

  • Exclude traficul Bot

Mai multe practici industriale pot fi urmate în afara GA, de exemplu, serviciul CAPTCHA. Ca companie, Google a introdus un nou serviciu al CAPTCHA populară numită "Nu CAPTCHA". Acest serviciu poate detecta comportamentul uman, precum folosirea mouse-ului și poate lua o decizie bazată pe astfel de acte. Adăugarea unei fraze din motive de verificare nu este utilă în acest scenariu. De fiecare dată când un utilizator vizitează o pagină Web pentru prima dată, serviciului "Nu se va afișa CAPTCHA". În continuare, eticheta Google Analytics (GA) ar trebui să fie disponibilă după finalizarea cu succes a serviciului CAPTCHA. În cele din urmă, un modul cookie de sesiune poate fi setat după procedură și ar trebui să excludă majoritatea traficului bot care intră pe un site. Un proces de urmărire poate fi stabilit prin prezentarea unui formular care solicită adresele de e-mail de la utilizatori pentru trimiterea legăturii de activare în decurs de 24 de ore.

November 28, 2017
Trucuri de la semalt despre cum să scap de rău boti
Reply