Back to Question Center
0

Tipuri de SEO - Semalt vă spune tot ce trebuie să știți

1 answers:

Una dintre cele mai ușoare și mai convenabile modalități de a obține rezultate bune în rezultatele motorului de căutare este optimizarea motorului de căutare sau SEO. Toate motoarele de căutare, cum ar fi Yahoo, Bing și Google, utilizează o serie de strategii pentru a clasifica site-ul dvs. Web. Marca dvs. va fi afișată pe prima pagină dacă ați făcut SEO în mod corespunzător și ați avut grijă de toate standardele. Nik Chaykovskiy, expertul în Semalt , explică faptul că singura diferență dintre SEO și pălăria de culoare albă SEO este strategia lor. Motoarele de căutare își clasifică site-urile fericite care au făcut optimizarea motorului de căutare de pălărie albă și au avut grijă de regulile lor.

Black Hat SEO

SEO pălăria neagră este un tip de optimizare a motoarelor de căutare care poate exploata punctele slabe ale algoritmilor motoarelor de căutare pentru obținerea unor ranguri înalte pentru un site în câteva zile. În nici un caz, este o modalitate bună și eficientă de a obține rezultate de calitate. Dacă ați făcut SEO pălărie negru, puteți obține un rang bun pentru site-ul dvs. în câteva zile, dar nu va dura mult timp.

În lumea optimizării motorului de căutare, există câteva reguli și reglementări care trebuie luate în considerare..Site-urile care oferă o experiență prietenoasă vizitatorilor și care au grijă de termenii Google pot obține rezultate bune. SEO pălăria neagră vine sub formă de linkuri plătite, comentarii spam, mesaje false de pe blog, articole copiate, filmuire de conținut și alte lucruri similare. Puteți cheltui un pic de bani pe astfel de strategii, dar nu veți obține niciodată rezultatele dorite pentru o viață. Acest lucru se datorează faptului că motoarele de căutare nu acordă un rang bun site-urilor cu SEO pălărie negru. Acestea pot numi site-ul dvs. spam și vă pot împiedica să aduceți trafic organic pe paginile dvs. web.

White Hat SEO

SEO pălăria albă este o modalitate ușoară și incredibilă de a obține ranguri bune de motor de căutare. Se compune dintr-o serie de strategii și tehnici pe care le puteți utiliza pentru a viza publicul potrivit și pentru a obține rezultate fantastice pentru afacerea dvs. Metodele SEO de pălărie albă vor dura mult timp, deoarece motoarele de căutare nu vor clasifica site-ul dvs. cu ușurință, dar permiteți-mi să vă spun aici că rezultatele finale sunt restante. Trebuie să utilizați o varietate de cuvinte cheie, să efectuați analiza cuvintelor cheie, să faceți niște cercetări, să obțineți backlink de calitate, să scrieți meta-etichete, să descrieți meta-meșteșugurile și să vă concentrați pe scrierea conținutului de calitate. Nu în ultimul rând, trebuie să acordați atenție marketingului digital sau marketingului social media. Cu cât promovați mai mult brandul pe social media, cu atât mai mari vor fi șansele dvs. de a obține rezultate bune .

Dacă doriți să obțineți rezultate pe parcursul vieții și o abordare excelentă, aș recomanda să scrieți articole excelente, deoarece acestea joacă un rol vital în rândurile motorului de căutare. Scrierea unei lucrări unice și fără plagiat este foarte importantă. În caz contrar, nu puteți fi siguri de rezultate de calitate și de rezultate pe termen lung. În primul rând, ar trebui să cercetați câteva cuvinte cheie pentru site-ul dvs. și să includeți acele cuvinte cheie în conținut. Asigurați-vă că includeți texte ancoră și scrieți materiale de calitate pentru vizitatorii dvs. Aceasta este una dintre cele mai bune modalități de a obține vizitatori reali umani și un proprietar de site-uri poate câștiga foarte mult din SEO pălăria albă.

November 29, 2017
Tipuri de SEO - Semalt vă spune tot ce trebuie să știți
Reply