Back to Question Center
0

Social Media Marketing Sfaturi de Semalt trebuie să știți

1 answers:

Dacă conduceți o afacere mică și nouă, există șanse să ignorați prezența social media. Și dacă petreceți mai mult timp pe site-uri precum Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn și Google+, Nik Chaykovskiy, expertul Semalt , vă asigură că aceste site-uri îți vor oferi multe beneficii timp. Astfel, este important să alegeți cu înțelepciune site-urile media sociale și să petreceți ceva timp în administrarea lor. Cât timp cheltuiți va decide cât de multe vizualizări devin site-ul dvs. și câte produse puteți vinde online. Facebook și Twitter sunt două rețele principale de rețele sociale, în care expunerile personale și de marcă au o mare importanță. Astăzi, am împărtășit câteva sfaturi despre marketingul social media pentru fiecare om de afaceri mic.

Facebook

În timp ce utilizați Facebook, ar trebui să creați pagini, să vă alăturați comunităților și să angajați din ce în ce mai mulți oameni prin intermediul anunțurilor Facebook. Acestea nu te vor costa foarte mult, dar publicul dvs. țintă va ajunge cu siguranță să afle totul despre marca și afacerea dvs. Primul pas este să vă creați pagina de afaceri și să o verificați prin Facebook. Asigurați-vă că ați umplut-o cu o mulțime de conținut interesant și de a scrie articole de calitate despre brandurile tale. Distribuiți pagina în comunități și solicitați altora să vă placă..Următorul pas este să creați strategii de conținut pentru Facebook și să postați articolele când majoritatea fanilor dvs. sunt online. Ar fi minunat să programați posturile și să obțineți o expunere maximă, mai ales în vremurile de vârf.

Twitter

În timp ce utilizați Twitter, obiectivul dvs. ar trebui să fie acela de a obține o mulțime de adepți și de a insera hărți potrivite pentru a face acest lucru posibil. Twitter este una dintre cele mai bune modalități de a interacționa și de a comunica cu lumea. Dacă tweeturile dvs. devin virale, puteți fi siguri de o prezență online excelentă. Primul lucru pe care să-l faceți posibil este să vă îmbogățiți corect biologia. Inserați-vă numele, imaginea de profil și scrieți ceva despre dvs. cu un link spre brand-ul dvs. Următorul pas este să alegeți persoanele pe care doriți să le urmați și să le cereți să vă urmeze înapoi. Repetați acest proces în fiecare zi și asigurați-vă că vă păstrați publicul interesat tot timpul. Dacă împărțiți câteva lucruri interesante și utile pe Twitter, există șanse să obțineți o mulțime de adepți într-o chestiune de zile.

LinkedIn

LinkedIn este a treia cea mai faimoasă și uimitoare platformă social media. Aici solicitanții de locuri de muncă și oamenii de afaceri se întâlnesc zilnic. Nu ar fi greșit să spun că LinkedIn este CV-ul dvs. digital. Aici ar trebui să scrieți despre experiența dvs. personală și profesională, fundația educației și să încercați să vă conectați cu un număr mare de persoane. Cu cât mai mulți oameni vă conectați, cu atât mai mare ar fi șansele dvs. de a fi angajat online. Chiar și atunci când faceți și promovați o afacere pe LinkedIn, puteți obține cu ușurință expunere pe baza numărului de conexiuni și adepți pe care îi aveți. Promovați-vă conținutul aici în mod regulat și împărtășiți lucrurile angajate aproape zilnic.

November 29, 2017
Social Media Marketing Sfaturi de Semalt trebuie să știți
Reply