Back to Question Center
0

Sfaturi privind marketingul social media de la experții Semalt

1 answers:

Vreți să vă îmbunătățiți strategiile de marketing social media? Există o mulțime de sfaturi și trucuri pentru a face posibil, dar cele mai bune sfaturi de social media de la Max Bell, Expert Semalt , sunt discutate mai jos.

Utilizați Twitter pentru a-ți crește audiența

Trebuie să țineți cont atât de Facebook, cât și de Twitter pentru a-ți construi publicul. Dacă sunteți serios în ceea ce privește construirea publicului, trebuie să fiți atenți la implicarea conținutului și la împărtășirea acestuia pe internet pe parcursul zilei. Va trebui să scrie articole de calitate, să creați imagini și imagini fabuloase pentru a le răspândi online. Acest lucru va implica un număr mare de oameni, dar nu există reduceri scurte, deci va trebui să arătați o anumită răbdare pentru a obține rezultatele dorite. Utilizați Twitter și găsiți utilizatorii relevanți de urmat. Împărtășiți niște tweet-uri și fotografii în profilul dvs., angajați-vă cu filme, videoclipuri, audiții și alte lucruri similare.

Analizați conținutul trecut pentru a îmbunătăți postările

Experții spun, de asemenea, că oamenii de afaceri ar trebui să analizeze conținutul recente pentru a îmbunătăți calitatea și aspectul general al postărilor lor. Ar trebui să acordați atenție publicării conținutului de calitate și nu ar trebui să existe un compromis în acest sens..Utilizați o varietate de instrumente pentru a analiza și evalua performanța conținutului trecut și pentru a îmbunătăți aspectul general al profilurilor dvs. de social media. În primul rând, trebuie să introduceți un cuvânt cheie în căsuțele de căutare socială pentru a vedea ce tip de conținut angajează tot mai mulți oameni. Acesta vă va oferi o idee despre ceea ce oamenii vă plac cel mai mult și despre cum să vă îmbunătățiți viitorul articol prin includerea unor cuvinte cheie bine optimizate pentru ele.

Optimizați conținutul vizual cu linkuri

Conținutul vizual înseamnă că trebuie să partajați videoclipuri și imagini într-un număr mare atunci când vine vorba de planificarea conținutului vizual, ar trebui să vă gândiți la tipul de conținut pe care publicul dvs. îi place cel mai mult. Este foarte important să împărtășiți doar ceea ce iubitorii și fanii tăi iubesc să exploreze. Nu trebuie să partajați videoclipuri porno sau video pentru adulți pentru a genera trafic pe site-ul dvs., deoarece vă poate afecta reputația generală pe internet.

Comutarea formatelor de conținut

Nu trebuie să aveți nicio obiecție în ceea ce privește experimentarea cu diferite tipuri de conținut. De exemplu, puteți partaja o mulțime de videoclipuri unice pe YouTube și o mulțime de imagini pe Facebook și Instagram. Trebuie să vă asigurați întotdeauna că platformele dvs. de social media au obținut diferite lucruri și diferite formate de conținut, astfel încât să puteți crește vizibilitatea online.

Livrarea conținutului în mod consecvent

Nu există o scurtătură pentru o carieră sau o afacere online de succes și ar trebui să lucrați cu adevărat. Cel mai important este că trebuie să furnizați conținut în mod constant pentru a crește angajamentul pe toate profilurile de social media. Acest lucru vă va aduce o mulțime de plăceri, acțiuni și comentarii, ajutându-vă astfel să câștigați un trai din confortul casei dvs. Puteți conduce o mulțime de trafic la paginile dvs. web prin livrarea de conținut aproape zilnic. Fără lucruri de calitate, oamenii s-ar plictisi și ar părăsi site-ul dvs. sau paginile social media. Sunt sigur că nu doriți să permiteți acest lucru, deci trebuie să le furnizați conținut de calitate în orice formă în fiecare zi.

November 29, 2017
Sfaturi privind marketingul social media de la experții Semalt
Reply