Back to Question Center
0

Semnal Expert privind blocarea spamului de trimitere rus din Google Analytics

1 answers:

Spamatorii dezvoltă continuu noi tipuri de spam-uri care atacă Google Analytics. În prezent, a existat un flux de articole spam din Rusia, iar spam-urile au avut timp să dezvolte spam-uri care vor aduna traficul. Există patru tipuri principale de spam-uri, și anume: Analitic, Crawler, Legit bots și Spam Search .

Ajungeți la problemele convingătoare oferite de expertul principal de la Semalt , Alexander Peresunko și păstrați-vă în siguranță de la spam-ul referral .

spam analitic

Ele sunt, de asemenea, cunoscute ca trimiteri fantomă. Deși nu vizitează site-ul, acestea sunt văzute în analiză, în timp ce spam-urile sunt identificate în Google Analytics. Spamurile au loc în mod aleatoriu și sunt destinate să-i înșele pe utilizatorul computerului să-și deschidă site-urile de recomandare. Acestea sunt în mare parte de origine rusă.

Spam pe crawlere

Acestea sunt tipurile de spam care se caracterizează prin natura lor cu crawlere pe internet, culegerea de informații. Este recomandat să evitați să le vizitați din cauza amenințării lor virale, prin urmare ar trebui blocate. Exemplu de spamuri pentru crawlere este spam-ul cu butoane pentru site-ul web .

Legit Boti

Deși legile legitime nu sunt frecvent observate în analiză, aceștia întâmplă ocazional în jurul conținutului în încercarea de a se prezenta în motoarele de căutare .

Search Spam

Aceste spam-uri nu vizitează de fapt site-ul web, ci contul ping analytics în încercarea de a-și spama țintele. Spam-ul de căutare poate fi filtrat, împiedicându-l să apară în contul de analiză.

Măsuri de control al spamului

Deși spam-urile par să se leagă de site-uri web, spam-urile rusești nu implică site-urile în care sunt văzute. Următoarea este o listă cu câteva dintre cele mai comune linkuri de spam, și anume:

 • hulfingtonpost.com
 • 7makemoneyonline.com
 • cenoval.ru
 • pricereg.com
 • darodar.com
 • economy.co
 • blackhatworth..com
 • bestwebsiteawards.com
 • buttons-for-website.com
 • ilovevitality.com

Majoritatea acestor link-uri nu merg pe site-ul utilizatorilor, ci văd numele utilizatorilor de utilizatori Google Analytics. Link-urile lor apar în rezultate analitice care tentează utilizatorii Google să-și viziteze site-urile web. Exemple de astfel de spam-uri sunt darodar și ilovevitality.com. Chiar dacă spam-urile nu accesează site-ul utilizatorului, este esențial să le blocați să apară în rezultatele Google Analytics. Motivele pentru nevoia de blocare a spam-urilor sunt: ​​

 • i. Este vital să aveți date exacte cu privire la numărul de persoane care vizitează site-ul, astfel încât să se poată efectua o analiză eficientă. Aceste informații sunt importante pentru a determina rata de respingere și prezența spam-urilor face datele colectate pentru analiză inexacte
 • .
 • ii. Prezența spam-urilor afectează în mod negativ clasamentul motoarelor de căutare. Existența spam-urilor care dezvoltă continuu noi tipuri de spam-uri necesită existența unor companii precum Misfit pentru a combate viciul și pentru a face buna funcționare a afacerilor mici
 • .

Spamurile de trimitere pot fi combătute folosind lista de verificare TL:

1. Instrumentul de filtrare a boturilor poate fi utilizat pentru a împiedica afișarea boturilor într-un cont Google Analytics făcând clic pe opțiunea "Setări vizualizare" și selectând opțiunea de filtrare "bot".

2. Toate URL-urile spam rusești ar trebui filtrate adăugându-le în lista de excludere a recomandărilor, inclusiv opțiunea filtrelor de vizualizare.

a) În cazul blocării spamului de recomandare, accesați contul Google Analytics și selectați instrumentul "Filtrare" .

b) Selectați opțiunea "Filtru nou" și introduceți numele domeniului.

c) Pe tipul de filtru, selectați opțiunea personalizată și selectați opțiunea Referire .

d) Introduceți adresa URL exactă pe care doriți să o blocați pe "Modelul de filtrare".

e) Procedura d de mai sus ar trebui efectuată pentru același domeniu, dar pe opțiunea "Filter field" trebuie să faceți clic pe numele de gazdă.

f) Același proces se aplică numai în cazul spam-ului de căutare, că "Campul de filtrare" trebuie înlocuit cu "Termenul campaniei", iar modelul este lizibil.

3. Cu toate acestea, este recomandat să se efectueze un raport către Google dacă există suspiciuni de coduri rău intenționate.

November 28, 2017
Semnal Expert privind blocarea spamului de trimitere rus din Google Analytics
Reply