Back to Question Center
0

Semalt: Un proces profund de cercetare a cuvintelor cheie care va atrage mai mulți clienți

1 answers:

În aceste zile, clienții reali caută oferte simple și oferte reduse, fără compromisuri în ceea ce privește calitatea și fiabilitatea. După ce începeți să căutați datele online, lucrurile se ajustează automat. Este sigur să spunem că o căutare de cuvinte cheie în profunzime poate atrage din ce în ce mai mulți clienți. Acest lucru se datorează faptului că, prin aceasta, veți obține o idee despre ceea ce caută clienții dvs. și cum să vă așteptați. În timp ce campaniile de căutare plătită sunt necesare, o cercetare în profunzime a cuvintelor cheie vă poate aduce beneficii în mai multe moduri. Acesta poate converti vizitatorii dvs. în clienți și poate ajuta la creșterea vânzărilor dvs. într-o mare măsură.

Jason Adler, managerul de succes al clientului Semalt , specifică aici câteva aspecte esențiale pentru reușita procesului de cercetare a cuvintelor cheie

Evoluția cuvintelor cheie

În primul rând, ar trebui să analizați și să evaluați cuvintele cheie pentru a verifica dacă sunt bune pentru a merge sau nu. Este important pentru noi toți să facem o listă de cuvinte cheie care ar putea fi relevante pentru industria noastră. Ca Motoarele de căutare se străduiesc să plătească cuvintele cheie mai bune, așa că ar trebui să fii inteligent în legătură cu asta și să știi ce cuvinte cheie ar fi făcut clic și căutat cel mai mult. , iar șansele dvs. de a obține succes sunt ridicate pe internet În plus, trebuie să vă gândiți întotdeauna la căutarea vocală pentru a ști cum să vă dezvoltați afacerea și să obțineți o mulțime de trafic.Din conversații, puteți atrage din ce în ce mai mulți oameni pe site-ul dvs. media, urmăriți înregistrările anterioare și le implicați în produsele și serviciile dvs. Mulți dintre noi ignorăm evaluarea cuvintelor cheie în timp ce faceți aceste lucruri, dar nu ar trebui să o ignorați dacă sunteți serioși în alergarea și dezvoltarea afacerii dvs. pe internet.)

Cunoașteți persoanele pe care le vizați

Aveți o idee despre publicul țintă? Cunoașteți persoanele pe care doriți să le vizați și locațiile acestora. De exemplu, dacă sunteți un blogger, scriind articole pentru asiatici, atunci este evident că publicul dvs. țintă va trăi în India, Pakistan, China, Thailanda și alte țări similare. SEO este o modalitate excelentă de a ști cine intenționați să vizați și cum să utilizați cuvinte cheie și expresii corecte în acest sens. Profitați de sugestiile și feedback-ul experților și aflați cum vor reacționa clienții dvs. la diferitele dvs. produse și servicii.

Du-te dincolo de instrumente tradiționale de cuvinte cheie

Trebuie să depășiți instrumentele tradiționale de cuvinte cheie pentru a vă face munca corectă. Este obligatoriu să vă iubești instrumentele de căutare de cuvinte cheie și să folosiți o mulțime de programe pentru a căuta cuvinte cheie. Nu numai cuvinte cheie, dar și fraze și cuvinte relevante trebuie să fie folosite pentru a vă face treaba. Nu trebuie să uitați niciodată instrumentele care nu vă permit să obțineți rezultatele dorite în câteva săptămâni. De exemplu, Demographics Pro a fost conceput pentru a oferi utilizatorilor un sentiment de cine își căută produsele și cum să găsească tipul corect de clienți pe internet. Există o mulțime de astfel de instrumente care pot fi utilizate pentru a angaja un număr mare de oameni. Aceste instrumente vă pun pe calea cea bună și puteți ușor viza cuvintele și cuvintele cheie pe care le-ar putea interesa clienții dvs. .

November 29, 2017
Semalt: Un proces profund de cercetare a cuvintelor cheie care va atrage mai mulți clienți
Reply