Back to Question Center
0

Semalt sugerează un ghid Google Analytics pentru începători

1 answers:

Fiind unul dintre instrumentele de top care ajută la măsurarea progresului afacerilor, impactul Google Analytics asupra Search Engine Optimizarea nu poate fi afectat. Google Analytics este unul dintre cele mai bune instrumente care îmbunătățesc performanța site-ului dvs. online, numărul de vizitatori pe site-ul dvs. și ratele de respingere ale site-ului dvs. .

Realizarea unui tip de trafic potrivit pentru campania dvs. de SEO și filtrarea roboților și a traficului intern nu pot fi subliniate suficient de bine. În calitate de începător, înțelegerea elementelor de bază privind SEO și modul de filtrare a traficului nedorit de la deplasarea rapoartelor Google Analytics este foarte importantă.

Iată instrucțiunile simple de la Igor Gamanenko, managerul de succes al clientului Semalt , care vă ajută să înțelegeți cu totul Google Analytics.

Termeni Google Analytics

În ceea ce privește Google Analytics, nevoia de înțelegere a termenilor de bază nu poate fi bine subliniată. De exemplu, este recomandabil să urmați procedurile corecte atunci când instalați codul Google Analytics pe site-ul dvs. web, pentru a evita pierderea informațiilor valoroase. În acest tutorial, ratele de respingere, vizitele și vizitatorii unici vor fi expuse pentru a ajuta începătorii să înțeleagă Google Analytics..

Codul de urmărire Google Analytics

Apăsarea pe piața țintă înseamnă mult în ceea ce privește optimizarea motorului de căutare. Codul de urmărire Google Analytics joacă un rol esențial în sprijinirea consultanților de marketing sau a proprietarilor de site-uri care măsoară progresul campaniilor. Urmărirea situațiilor în care au venit vizitatorii dvs. unici îi ajută pe agenții economici să își îmbunătățească experiența online pentru a stimula implicarea utilizatorilor și pentru a conduce cele mai potrivite site-uri de trafic.

Pentru a avea o campanie eficientă, pe termen lung, vă recomandăm să vă stabiliți obiectivele în Google Analytics și să le urmăriți frecvent. O campanie eficientă de SEO poate fi, de asemenea, realizată prin utilizarea potrivirii capului pe site-ul dvs. web și excluderea bots din rapoartele GA.

Urmărirea evenimentelor de pe site-uri web folosind GA

Google Analytics este un instrument unic care ajută consultanții de marketing să urmărească evenimentele care au loc într-o campanie. Știind de unde provine potențialul dvs. nu poate fi deranjat atunci când vine vorba de marketingul online. Google Analytics pune proprietarii site-urilor într-o poziție mai bună pentru a atrage atenția vizitatorilor, înțelegându-le gusturile și preferințele prin utilizarea ratelor de respingere.

Realizarea Google Analytics pe legăturile de ieșire

Înțelegerea faptului că fiecare site web intreg depinde de link-urile de ieșire vă va pune într-o poziție bună pentru a executa Search Engine Optimization. Postarea conținutului proaspăt și original pe site-ul dvs. web este foarte important atunci când vine vorba despre marketingul conținutului . Profitați de legăturile de ieșire pentru a vă atinge piața țintă și pentru a obține trafic real pe termen lung. Pentru început, este recomandabil să înțelegeți cum să utilizați linkurile de ieșire și cum să le prezentați în Google Analytics.

Te-ai gândit vreodată la măsurarea angajării personalului tău cu potențialii dvs. vizitatori și utilizatori? Atacul publicului țintă în timp real implică determinări și un efort suplimentar. Au fost publicate mai multe articole care discută despre modul în care datele nedorite pot fi excluse din datele Google Analytics. Nu lăsați spammerii să preia controlul site-ului dvs. Accesați ghidul de pornire Google Analytics pentru a înțelege profund modul în care funcționează GA.

November 29, 2017
Semalt sugerează un ghid Google Analytics pentru începători
Reply