Back to Question Center
0

Semalt Shares 10 Ușor de Hits pentru a Boost SEO

1 answers:

Când vorbim despre vizibilitatea online și optimizarea motorului de căutare , unul dintre cele mai frecvente lucruri care ne vin în minte este cum să optimizăm paginile și să folosim meta descrieri, precum și cuvinte cheie în conținutul nostru . Există diferite strategii și metode de care aveți nevoie pentru a avea grijă, indiferent dacă faceți SEO sau off-page SEO. Internetul este un peisaj vast, cu trilioane de site-uri web, astfel încât să puteți aduce marca dvs. în rezultatele motorului de căutare numai dacă știți cum să vizați publicul potrivit.

Iată câteva hit-uri rapide de la Jason Adler, managerul de succes al clientului Semalt , pentru a îmbunătăți într-o mare măsură SEO.

№1 Optimizați-vă ofertele locale

Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să vă optimizați listele locale. Consistența este foarte importantă în World Wide Web și ar putea fi dificil pentru oameni să petreacă mult timp pe site-ul dvs. Web. De aceea ar trebui să le atrageți numai spre oferte directe și uimitoare. O listă locală constă în numărul de telefon, adresa, ID-ul de e-mail și alte astfel de informații. Furnizând-o clienților dvs., puteți să vă asigurați că sunt în mâinile sigure și că sunteți gata să luați în serios ordinele lor.

№2 Gestionați-vă reputația

Este foarte important să vă gestionați reputația online. Pentru aceasta, ar trebui să vă concentrați pe obținerea de recenzii pozitive, feedback bun și evaluări online și recenzii care vorbesc despre ele însele despre legitimitatea și fiabilitatea dvs. Acest lucru ar oferi motoarelor de căutare o idee despre cât de fiabile și concentrate sunteți în legătură cu afacerea dvs.

№3 Actualizați constant lista dvs. de cuvinte cheie

Trebuie să actualizați lista de cuvinte cheie în mod regulat. Dacă creați zilnic o mulțime de articole, va trebui să vă asigurați că nu se repetă niciun cuvânt cheie..Alternativ, puteți seta o oră a săptămânii și puteți crea o listă de cuvinte cheie pe care doriți să le vizați în următoarele zile .

№4 Nu rezervați SEO pentru site-ul dvs. corporativ

Diferitele companii rezervă SEO pentru site-urile lor corporative. Dacă faceți același lucru, permiteți-mi să vă spun că faceți o mare greșeală. În schimb, ar trebui să cheltuiți câteodată titluri de pagini, descrieri, conținut de calitate și imagini .

№5 Creați conținut de calitate

Nu putem neglija semnificația articolelor de calitate și utilizarea corectă a cuvintelor cheie în ele. Nu este nevoie să publicați o mulțime de articole de calitate scăzută în fiecare zi. În schimb, ar trebui să vă concentrați pe publicarea de materiale de calitate și să păstrați în mod consecvent vizibilitatea site-ului dvs.

№6 Legați site-urile dvs. împreună

Dacă aveți mai multe site-uri web, ar fi minunat să le conectați împreună. Este una dintre cele mai bune tehnici SEO, iar o mulțime de experți o recomandă clienților lor.

№7 Folosiți-vă cuvintele

Când creați legături, trebuie să utilizați propriile cuvinte și să nu vă mai bazați pe cuvintele altor site-uri. Ar trebui să utilizați întotdeauna texte ancoră și să oferiți link-uri către articolele dvs. diferite, astfel încât tot mai mulți utilizatori să se implice.

№8 Nu neglijați canalul dvs. YouTube

Dacă doriți să obțineți un rang bun în rezultatele motorului de căutare, nu trebuie niciodată să neglijați canalul YouTube și să îl conectați la site-ul dvs. Web. Încărcați videoclipuri de calitate pe acest canal, iar Google ar putea să vă aloce punctele de bonus de pe site-ul dvs. și un rang excelent. Încorporați videoclipurile dvs. direct în articolele dvs. pentru a atrage o mulțime de persoane.

№9 Păstrați comunitățile dvs. sociale Buzzing

Una dintre cele mai ușoare căi de a obține succes pe internet este comunitatea socială care bâzâie. Trebuie să utilizați în mod regulat Facebook, Twitter, LinkedIn și Google+, care sunt cele mai bune site-uri de rețele sociale.

№10 Mobile este cheia în 2017

Este adevărat că site-urile care favorizează mobilitatea sunt susceptibile de a atrage mai mulți vizitatori. Asigurați-vă că site-ul dvs. este receptiv și prietenos cu Google pentru a obține rezultate excelente. Google oferă un grad mai bun pentru site-urile care pot fi vizualizate pe toate tipurile de dispozitive într-un mod mai bun.

November 29, 2017
Semalt Shares 10 Ușor de Hits pentru a Boost SEO
Reply