Back to Question Center
0

Semalt prezintă modalități ușoare de a atrage milioane de urmași de Twitter

1 answers:

Dacă sunteți serios pentru a obține o mulțime de adepți pe Twitter, ați ajuns la locul potrivit. Aici, Artem Abgarian, Manager Senior de Succes al Clienților Semalt , vă va spune câteva modalități fantastice de a obține din ce în ce mai mulți adepți pe Twitter.

Artizanat o bio-convingatoare

Cel mai adesea, oamenii te vor recunoaște din biografia ta și din fotografia ta de profil. De aceea, trebuie să creați un bio atrăgător și convingător pentru a atrage din ce în ce mai mulți oameni pe profilul tău Twitter. Câmpul dvs. de biografie trebuie să spună lumii toate lucrurile de bază despre personalitatea dvs., viața de familie și cea profesională. Aici ar trebui să scrieți 160 de caractere și să vă descrieți impresionant. Utilizați o mulțime de spații și acoperă toate elementele de bază ale vieții pentru a încuraja oamenii să vă urmeze.

Încarcă o fotografie reală a ta

Nu ar fi greșit să spunem că pentru conturile noi nu este posibilă încărcarea de imagini reale. Dar dacă contul dvs. este mai vechi de șase luni, trebuie să încărcați fotografia dvs. și să informați lumea despre personalitatea dvs. și despre aspectul dvs. Oamenii de pe Twitter sunt atrași de profiluri care au fotografii interesante, deci nu ar trebui să încărcați selfies ciudate sau plictisitoare, deoarece acestea vă pot distruge reputația.

Răspundeți publicului în tweet

Nu ar trebui să te simți timid să discutăm lucruri importante în mod public, de fapt, ar fi grozav să răspunzi în mod deschis la tweets și să-i etichetezi pe niște prieteni pentru a le implica în discuții. Răspunsul t tweets public, este posibil să nu obțineți o mulțime de adepți și să nu crească credibilitatea online a site-ului dvs. Este important să modificați setările pentru contul dvs. Twitter și să păstrați publicitatea în timp ce convorbirile dvs. În același timp, nu trebuie să utilizați cuvinte ieftine sau prostești în timp ce discutați ceva important cu urmașii dvs. Lăsați lumea să vadă ceea ce credeți sau spuneți drept mesaje regulate.

Urmăriți experți și ca paginile celebre

Ar trebui să ia în considerare urmărirea experților pe Twitter și ca paginile populare. Etichetați alte persoane, în special celebrități din postările dvs., pentru a vă crește numărul de persoane interesate. Urmând persoanele potrivite, puteți fi siguri că veți fi observat online și puteți începe o discuție pentru a crește numărul de adepți pe Twitter.

Nu este nimic de ce să vă faceți griji dacă unii oameni vă defolves, dar puteți obține o mulțime de adepți prin împărtășirea conținutului angajarea și discutarea lucruri bune pe Twitter .

Ajută oamenii online

Ar trebui să ajuți oamenii de pe Twitter să crească numărul de adepți. Interacționați cu ceilalți și încercați să vă rezolvați problemele; să țineți totul angajat în conversații și să câștigați bani pe rețelele sociale folosind site-ul și anunțurile dvs. În timp ce lucrați online, dacă vedeți că cineva are nevoie de ajutorul dvs., ar trebui să fiți gata să îi asistați.

Concluzie

Nu în ultimul rând, ar trebui să faceți frecvent tweet, astfel încât oamenii să fie atrași de contul dvs. Twitter. Distribuiți conținut de calitate și materiale informative aproape zilnic, deoarece aceasta este singura modalitate de a obține mulți adepți pe Twitter în câteva zile. Nu este nevoie să atrageți adepți falsi, deoarece nu vă vor face rosturi bune sau orice afacere online.

November 29, 2017
Semalt prezintă modalități ușoare de a atrage milioane de urmași de Twitter
Reply