Back to Question Center
0

Semalt: Plugin-ul Facebook Instant Articles

1 answers:

Jack Miller, Manager Senior pentru Succesul Clienților Semalt , afirmă că nu ar fi greșit să spunem că articolele instant sunt deschise tuturor editorilor și bloggerilor, indiferent unde locuiesc. Facebook caută în mod constant modalitățile de a face mai ușor pentru webmasteri să scrie și să-și împărtășească articolele pe social media, astfel că compania a colaborat cu Automattic, compania mamă a WordPress și VIP, pentru construirea de plugin-uri gratuite pentru articole instant. Toate aceste plugin-uri simplifică procedura de scriere și publicare de articole în WordPress. Articolele intime pot contribui la îndeplinirea acestei sarcini într-un mod mai bun. Instrumentele de publicare WordPress cu sursă deschisă au alimentat peste douăzeci la sută de site-uri din lume, astfel că Facebook este fericit să ajute milioane de miliarde de editori din toată lumea să aducă trafic pe site-urile lor prin intermediul instrumentului instant articole. Compania a lucrat cu grupuri mici și mari de editori WordPress în ultimele luni pentru a testa pluginurile beta pentru a îndeplini standardele de social media. Ultimul plugin are opțiuni și caracteristici interactive de a alege și aduce povestiri pe telefonul mobil, astfel încât cititorii să fie atrași din ce în ce mai mult.

De exemplu, acest plugin recunoaște cele mai potrivite imagini din secțiunea Articole din bibliotecă străină și specifică fotografiile corecte ca pe titlul articolului și conținutul acestuia..Fotografiile sunt implementate corect în articolele instant, extinzându-se pentru a umple ecranul social media, astfel încât să puteți atrage un număr mare de cititori.

Câteva exemple sunt suficiente pentru a arăta că videoclipurile și jucătorii terță parte încorporați în articolele instant pot crea o experiență excelentă pentru utilizatori și pot crește numărul de vizualizări organice de pe paginile dvs. web. Este posibil să activați pluginurile folosind șabloanele WordPress. Folosindu-le, puteți să creați și să publicați articolele dvs. instantaneu și puteți extinde pluginul pentru a suporta toate tipurile de elemente. Toți editorii interesați și potențiali pot examina documentele și secțiunea Întrebări frecvente a pluginului, precum și a programului WordPress.

Pluginul este open source, iar editorii și membrii comunității sunt încurajați să participe la proiectele de dezvoltare pentru a-și ajuta reciproc să profite de toate caracteristicile și specificațiile sale. Dacă aveți vreo confuzie sau sugestie, vi se cere să trimiteți cererea sau să deschideți un bilet pe site-ul oficial. Dacă scrieți articole de calitate, atunci acest plugin este minunat pentru publicarea acestora online. Formatul nativ Facebook este alcătuit din costume integrate, instrumente interactive și alte opțiuni care ajută povestirile să devină virale, indiferent dacă un utilizator vă citește articolele pe un dispozitiv mobil sau pe un laptop sau un computer personal. Trebuie să introduceți câteva videoclipuri relevante și o mulțime de imagini pentru a angaja un număr mare de persoane.

Scopul final al social media este de a vă rezolva problemele și problemele în mare măsură. Articolele instant sunt puse la dispoziția tuturor bloggerilor, iar parteneriatul dintre Facebook și Automattic este un pas către conștientizarea că este timpul să schimbăm modul în care folosim media socială. În următoarele săptămâni, cele două companii intenționează să lanseze o mulțime de plugin-uri noi, așa că trebuie să rămâi la dispoziție pentru a afla mai multe despre ele.

November 29, 2017
Semalt: Plugin-ul Facebook Instant Articles
Reply