Back to Question Center
0

Semalt: noile tendințe în marketingul SEO

1 answers:

Ivan Konovalov, Expert, Semalt , afirmă că implementarea AI mărește posibilitatea de a obține un avantaj competitiv și acest lucru se datorează căutărilor avansate vizuale, hiper-locale și voce. Dar totuși, atât cât suntem informați cu privire la avantajele AI, introducerea acesteia în afacerea cu amănuntul se poate transforma într-o adevărată provocare. În acest sens, Kevin Bobowski, SVP și marketerul SEO oferă avantaje detaliate ale AI către comercianții cu amănuntul. El explică faptul că mulți utilizatori, cu procentajul lor de până la 60%, încep să caute pe dispozitive mobile. El explică faptul că nu există comercianți digitali care să nu fie ocupați cu efectuarea de căutări pe telefoanele mobile sau căutarea unor servicii locale de optimizare a motoarelor de căutare.

În ciuda faptului că telefoanele mobile sunt utilizate pe scară largă în marketing, cercetătorii, din păcate, ignoră utilizarea AI și a căutărilor vocale. În prezent, din ce în ce mai mulți marketingeri se confruntă cu o mulțime de provocări în activitatea lor, precum și o concurență sporită în domeniu. Vestea bună este că există modalități simple de a ajuta la rezolvarea acestei probleme. În primul rând, trebuie să înțelegeți intenția clientului, precum și nevoile acestuia în anumite momente de timp, prin utilizarea serviciilor de optimizare locale pentru motoarele de căutare .

Apropo, Kevin Bobowski crede, de asemenea, că utilizarea căutării vocale va aduce o mulțime de schimbări în domeniul marketingului, deoarece poate ajuta distribuitorii și, de asemenea, motoarele de căutare să înțeleagă mai bine preferințele pe care le au diferiții clienți. De asemenea, ar exista schimbări în modul în care clienții tip. De exemplu, în loc să scrie "Clădiri din New York", ei ar întreba: "Unde pot găsi cea mai bună viziune din New York?". Acesta este un avantaj și o oportunitate foarte mare pentru comercianții care își pot îmbunătăți cu adevărat afacerea și le pot aduce o sumă mare de bani anual.

Cu toate acestea, întrebarea care rămâne neschimbată este "Care este influența acestui lucru asupra practicilor SEO?" Având în vedere această întrebare, accentul principal va fi mutat către alte cuvinte cheie cu coadă lungă, ceea ce va face strategia mai ușoară și mai rapidă pentru optimizare. Oamenii s-au obișnuit să comunice cu instrumentele precum Alexa și Siri. Și rețineți că această interacțiune aproape întotdeauna ia forma unor întrebări generale. În practică, înseamnă că vă puteți îmbunătăți site-ul prin adăugarea unei pagini de întrebări frecvente sau prin crearea blogului care oferă răspunsurile la cele mai populare întrebări.

November 29, 2017
Semalt: noile tendințe în marketingul SEO
Reply