Back to Question Center
0

Semalt: Importanța eliminării codurilor de urmărire Google Analytics de pe un site Web

1 answers:

Max Bell, managerul de succes Semalt , spune că atunci când vine vorba de blocarea Google Analytics în timpul testelor locale pentru site-uri statice și non-statice, putem găsi o mulțime de sugestii, instrumente, trucuri , și sfaturi. Cel mai adesea, suntem rugați să fie filtrați prin intervale IP sau să introduceți coduri condiționale unice pentru motoarele care alimentează site-urile web.

Dați-mi voie să vă prezint aici că metoda originală și cea mai autentică pentru a vă ajusta Google Analytics este redirecționarea solicitărilor către site-ul oficial Google Analytics. Cu siguranta ar lucra pe toate desktopurile si dispozitivele mobile, insa procesul nu inseamna nimic atunci cand testeaza dispozitivele iPhone si alte dispozitive Wi-Fi. Setările pentru testarea locală utilizează domeniile dev pentru directoarele și proiectele dvs. locale și apoi căutați versiunile actualizate ale site-ului dvs. pentru a le pregăti atât pentru dispozitive mobile cât și pentru laptopuri. În acest scop, folosesc mai ales codurile de jailbreaking și fișierele gazdă ale iPhone-urilor fără filtre. Am încercat, de asemenea, Xip și Adobe Shadow. Cu aceasta, nu am putut filtra intervalele de IP pentru că făceam acel proces la domiciliu. În plus, ISP-urile mele nu furnizează nici o adresă statică pentru un cont rezidențial .

Am încercat să configurez un filtru personalizat de excludere și să includ filtre personalizate de mai multe ori în Google Analytics. Acest lucru asigură că profilul meu obține trafic de calitate și vederi organice din mai multe domenii. De asemenea, am setat filtrele personalizate pe baza numelor de gazde, și ele se potrivesc mai bine cu modelele Google Analytics. Din punct de vedere tehnic, ar fi dificil pentru noi să căutăm numele de gazde al domeniilor inițiale la început. Cu toate acestea, odată ce ați efectuat modificările corespunzătoare, puteți obține rezultatele dorite cu ușurință. La scurt timp după eliminarea codurilor de urmărire Google Analytics de pe site-ul meu în timpul procesului de copiere de rezervă și adăugarea lor înapoi, am putut vedea că filtrele mele funcționează corect, iar rezultatele finale sunt minunate.

Excludeți-vă propriile vizite din Google Analytics

Nu va fi ușor să excludeți vizitele proprii din Google Analytics până când nu ați efectuat modificările corespunzătoare. Acest lucru poate afecta calitatea traficului și statisticile site-ului dvs. Web. Chiar și în stadiul incipient al dezvoltării unui site, nu veți primi un număr mare de vizualizări chiar și atunci când ați făcut optimizarea motorului de căutare. Există diferite modalități de a împiedica urmărirea propriilor dvs. accesări de către Google Analytics. Fiecare metodă are propriile avantaje și dezavantaje, așa că ar fi ușor să alegeți unul potrivit pe baza cerințelor dvs. Metodele din partea serverului sau din backend sunt metodele cele mai uimitoare și mai favorabile. Implementarea lor va dura ceva timp, dar rezultatele finale sunt întotdeauna minunate. Pentru aceasta, va trebui să inserați codul de urmărire Google Analytics pe codul HTML al site-ului web și apoi să reveniți pe serverul dvs. pentru a crea filtre potrivite. O altă metodă este filtrarea Google Analytics, care vă permite să excludeți vizitele proprii și să ajustați parametrii site-ului dvs. în funcție de adresele IP. Această metodă va rezolva majoritatea problemelor legate de IP și vă poate obține un trafic de calitate.

November 28, 2017
Semalt: Importanța eliminării codurilor de urmărire Google Analytics de pe un site Web
Reply