Back to Question Center
0

Semalt împărtășește constrângerile sfaturi de căutare Twitter pentru a stimula implicarea clienților

1 answers:

Cum filtrezi și găsești discuțiile care sunt importante pentru tine pe social media? Facebook și Twitter reprezintă o excelentă sursă de angajare a mai multor persoane pe internet.

Trebuie să înveți aceste tactici și strategii avansate de Twitter de la Frank Abagnale, expert în Semalt , dacă doriți să creșteți implicarea clienților pentru afacerea dvs.

Împărțirea multor tweets fără discuții nu vă va oferi rezultatele dorite. Astfel, este important să folosiți cu înțelepciune site-urile dvs. social media și să învățați câteva metodologii noi pentru a obține rezultatele dorite.

Începeți conversația cu un flux de căutare personalizat

Twitter este o excelentă sursă de angajare a multor oameni. Trebuie să vorbiți cu alții utilizând această platformă și să difuzați o serie de concursuri, campanii, chestionare și să participați activ la conversațiile cu fluxurile de căutare personalizate. Nu trebuie să uitați să utilizați hashtags în timp ce utilizați Twitter dacă sunteți serios cu privire la atragerea de tot mai mulți oameni pe site-ul dvs. sau afacerea dvs. online. Căutările avansate pe Twitter ajută utilizatorii să mărească discuțiile valoroase. În plus, vă oferă o mulțime de șanse de a vă construi comunitățile online, astfel încât să puteți lua legătura cu numeroși oameni..Permiteți-vă să utilizați în mod înțelept hashtags, cuvinte cheie, fraze și opțiuni de căutare Twitter, pentru a obține rezultatele dorite cu ușurință. Când conduceți un eveniment, trebuie să vă asigurați întotdeauna că este promovat pe Twitter și că ar trebui să puteți atrage tot mai mulți oameni. Unele instrumente sunt disponibile pentru a vă seta automat evenimentele astfel încât să rămâneți fără probleme în timp ce utilizați Twitter.

Localizați conversațiile

Trebuie să profitați de funcția Hootsuite de căutare geografică pe Twitter pentru a găsi cele mai potrivite conversații pe internet. Acest lucru vă oferă conversații geo-locate, astfel încât să puteți planifica și începe să lucrați în rețea de îndată ce ați anunțat data evenimentului. În plus, trebuie să vizați localnicii dacă aveți o afacere cu cărămidă. Acest lucru este posibil folosind opțiunile de căutare avansată ale Twitter și ajută la găsirea conversațiilor numai în zona relevantă.

Descoperă factorii cheie care influențează mass-media socială

Twitter este benefic pentru cei care îl folosesc pentru conversații profesionale. Folosind acest site de social media, poți să descoperi cu ușurință factorii sociali cheie și să poți intra în contact cu ei. Diferite fluxuri avansate de căutare Twitter pot fi folosite pentru a găsi o mulțime de influențatori în industria dvs. Ar trebui să utilizați opțiunea de căutare Twitter pentru a găsi numele și profilurile dvs. și introduceți tag-ul hash, precum și cuvintele cheie relevante. O altă idee este că puteți utiliza filtrul de scor Klout pentru a localiza cei care influențează industria dvs. Lăsați Twitter să se ocupe de restul și puteți să vă bucurați de succes pe internet.

Ar trebui să faceți o listă cu adepții dvs. și să le adresați întrebări despre cei mai potriviți factori care influențează industria. Acest lucru vă va economisi mult timp și veți putea lua legătura cu ceilalți fără probleme. Amintiți-vă întotdeauna că nu există o scurtătură a succesului, așa că ar trebui să fiți gata să lucrați din greu.

November 29, 2017
Semalt împărtășește constrângerile sfaturi de căutare Twitter pentru a stimula implicarea clienților
Reply