Back to Question Center
0

Semalt: Ghidul unui începător cu privire la modul de creare a articolelor Facebook Instant pentru WordPress Plugin

1 answers:

În 2015, sa lansat o lansare de articole instant. După câteva luni în urmă, au fost lansate la nivel global pe Facebook. Potrivit experților în Search Engine Optimization, articolele instant depind în întregime de pluginurile WordPress. Aceste articole instant sunt create în așa fel încât postările dvs. complete să fie în versiuni super optimizate. Pluginul WordPress este proiectat astfel încât articolele instant încărcate de până la zece ori mai repede pe dispozitivele mobile.

Acest ghid, definit de Jack Miller, managerul de Senior Customer Success Semalt , va ajuta începătorii și începătorii cu nerăbdare să activeze pluginul lor WordPress.

Articole instant au o viteză de 0-300ms, pe care cititorul dvs. îl va iubi. Prin pluginul WordPress, articolele instant încărc o versiune minimalistă a site-ului. Aceasta este pentru a atinge viteza mare. Astfel, nu vă încărcați întregul site. Din acest motiv, articolele instant prin pluginurile WordPress ar putea să nu fie pentru toată lumea.

Întreprinderile online depind în întregime de Search Engine Optimizarea pentru o vizibilitate îmbunătățită și o mai bună implicare a utilizatorilor. Sunteți proprietar de site web sau consultant de marketing care lucrează la îmbunătățirea vizibilității afacerii dvs. pe platforme sociale precum Facebook? Articolele intime reprezintă o lovitură de ultimă generație. Proiectarea articolelor dvs. poate să vă ajungă să câștigați trafic real, angajament sporit și backlink. Cel mai bun lucru despre utilizarea articolelor instant pe Facebook este aspectul de compatibilitate. În afară de a oferi clienților o șansă de a lucra cu anunțuri, articolele Instant sunt, de asemenea, compatibile cu programele Google Analytics..

Luarea Facebook pe articole instant

Conform unei comunicări făcute live de Facebook Incorporation, articolele Instant nu sunt promovate direct pe platforma Facebook. Cu toate acestea, articolele sunt promovate și generate indirect, deoarece acestea duc la creșterea backlink-urilor, a acțiunilor și a traficului generat. Ca o persoană de afaceri online, veți opta cu siguranță pentru utilizarea articolelor Facebook Instant pentru WordPress.

Pro și Contra de articole Facebook instant pentru WordPress

Articole instant prin conectarea WordPress implică multe avantaje decât dezavantajele. Aceste articole sunt compatibile cu Google Analytics, un motiv cheie care permite proprietarilor de site-uri să excludă traficul fals. Articolele instant prin intermediul pluginului WordPress sunt prietenoase cu dispozitivele mobile , permițând astfel utilizatorilor să facă clic și să le împărtășească cu ușurință.

Cu toate acestea, aceste articole nu oferă rezultate reușite cu câmpuri personalizate și coduri generate scurt. Articolele instant prin pluginurile WordPress reprezintă cea mai bună soluție pentru editori care vizează lovirea unui număr mare de spectatori.

Sfaturi despre cum să adăugați Facebook articole instant pe site-uri WordPress

  • Descărcați și instalați articole instant pentru pluginul WordPress pe site-ul dvs. Pentru a instala pluginul WordPress, verificați tabloul de bord al site-ului Web și configurați setările.
  • Generați și completați "ID-ul de aplicație" pe site-ul dvs. web selectând pictograma "Adăugați o pagină nouă"
  • .
  • Completați e-mailul dvs. preferat în categoria "Aplicații pentru pagini"
  • .
  • Introduceți domeniul site-ului dvs. web sub secțiunea "Spuneți-ne despre site-ul dvs."
  • .
  • Faceți clic pe butonul "Următorul" și săriți restul procedurii. În colțul din dreapta sus, selectați și atingeți pictograma "Ștergere rapidă" pentru a începe.
  • Deschideți programul de instalare a pluginului WordPress și lipiți valorile copiate din tabloul de bord al site-ului dvs.
  • Activați plugin-ul WP și finalizați procesul.

Îmbunătățirea implicării utilizatorilor și generarea celor mai potrivite date pentru afacerea dvs. online este o condiție necesară. Facebook este una dintre platformele de top care a îmbunătățit vizibilitatea conținutului și a sporit acțiunile și link-urile pentru companiile B2B și B2C. Discuțiile de mai sus vor ajuta începători și începători cu nerăbdare să activeze pluginul lor WordPress.

November 29, 2017
Semalt: Ghidul unui începător cu privire la modul de creare a articolelor Facebook Instant pentru WordPress Plugin
Reply