Back to Question Center
0

Semalt explică cum puteți obține rapoarte Google Analytics de încredere

1 answers:

Este sigur să spunem că toți dintre noi doresc trafic real și autentic pe site-urile noastre și numai rapoartele Google Analytics fiabile. Există multe modalități de a face acest lucru posibil. Dacă utilizați adrese IP statice, puteți crea cu ușurință datele dvs. urmând acest ghid. Aici, Ross Barber, Managerul de Succes al Clientului Semalt , vă va spune cum să utilizați filtrele de adrese IP pentru a exclude traficul extern din traficul intern pe Google Analytics.

Argumente pro și contra filtrării adreselor IP

În primul rând, ar trebui să știm despre avantajele și dezavantajele filtrării adreselor IP. Google Analytics este utilizat pe scară largă pentru a urmări cât de potențiali și serioși sunt clienții dvs. și de modul în care utilizatorii interacționează cu paginile dvs. Web. Când rapoartele dvs. de analiză conțin atât vizitatori externi, cât și interni, este dificil să faceți diferența între ele. Dar nu vă faceți griji, deoarece puteți opri Google Analytics să identifice și să urmărească vizitele interne și externe. Acest lucru este posibil atunci când creați liste diferite și inserați toate IP-urile acolo. Trebuie să rețineți că filtrarea adreselor IP se întâmplă numai atunci când utilizați adrese IP statice. O adresă IP statică este cea care nu poate fi modificată. Acest lucru este folosit pentru a ști cât de fiabile sunt datele dvs. de pe site și datele de analiză..Majoritatea utilizatorilor nu au nevoie de albume în IP-urile lor, astfel încât să poată utiliza adrese IP dinamice, care pot fi modificate, modificate sau redenumite cu timpul. Permiteți-mi să vă spun că adresa dvs. IP nu va călători niciodată cu dvs., ceea ce înseamnă că va trebui să vă conectați ori de câte ori accesați o conexiune Wi-Fi. Toate aceste activități vor fi înregistrate automat în Google Analytics.

Creați un filtru de adrese IP în Google Analytics

Pentru a crea filtre de adrese IP, trebuie să știți totul despre IP-ul dvs. public și privat. Una dintre cele mai ușoare căi de făcut este să știți ce tipuri de adrese IP sunt acceptate de Google. Odată ce ați primit răspunsul la această întrebare, vă va fi ușor să creați filtre pentru site-urile dvs. Web în Google Analytics. Mai întâi, ar trebui să deschideți contul dvs. Google Analytics și să alegeți site-ul pentru care doriți să creați filtre. Următorul pas este să deschideți opțiunea de excludere și să faceți clic pe tipul de filtru. Aici puteți introduce adresa IP și puteți aplica filtrele în secțiunea de vizualizări. Acum trebuie să salvați setările și să împiedicați amestecarea traficului intern cu traficul extern din datele dvs. Google Analytics.

O metodă alternativă de filtrare a adreselor IP

Dacă nu înțelegeți procesul menționat mai sus, puteți utiliza o metodă alternativă pentru a filtra adresa IP. MonsterInsights vă permite să aveți acces la un număr mare de filtre. Puteți alege și activa filtrele alese de dvs. pentru a urmări adresa IP a site-ului dvs. Web. Ceea ce trebuie să faceți este să specificați un rol pentru fiecare utilizator și să nu mai urmăriți activitățile Google Analytics pentru câteva zile. Utilizând acest instrument, puteți vedea pe site-ul dvs. mai multă implicare și un număr mare de utilizatori și este ușor să urmăriți rolurile, comportamentul și interacțiunea cu paginile dvs. web.

November 28, 2017
Semalt explică cum puteți obține rapoarte Google Analytics de încredere
Reply