Back to Question Center
0

Semalt Expert știe cum să-ți construiești brandul cu publicitate locală

1 answers:

În cazul în care sunteți similar cu majoritatea antreprenorilor, perspectiva de a reduce timpul pentru publicitate, în special atunci când nu aveți destul un plan financiar pentru a lucra cu, poate fi înverșunată. Fie ca atare, există știri înălțătoare. Promovarea locală este publicitatea unor întreprinderi independente care se pot descurca chiar și fără investiții semnificative .

Igor Gamanenko, expertul principal din Semalt Services Digital, împarte 5 cele mai importante abordări de luat în considerare:

1. Faceți temerile legate de rețelele online

Când ai ales unde trebuie să-ți investești energia (și probabil un pic de bani de promovare), poți robotiza o mare parte din efortul tău de conectare online cu instrumente cum ar fi Cradle. Aceasta înseamnă că nu trebuie să oprești ceea ce faci de fiecare dată când ai nevoie de ceva prin intermediul rețelelor media bazate pe web.

2. Aveți nevoie de clienții dvs. potențiali să se bucure de local? Ar trebui, de asemenea.

Participarea la grupul dvs. online este o abordare incredibilă de a extinde referințele și de a vă aduna notorietatea pentru crawlerele web. 8)

3. Promovarea locală online / avansată

Pentru o prezență online puternică care va atrage motoarele de căutare SEO și clienții potențiali care le utilizează, trebuie să dezvoltați același număr de citări pozitive (și exact!). Referințele sunt în acest sens o abordare incredibilă pentru a arăta că afacerea dvs. face parte dintr-o comunitate locală. Referințele fac din afacerea dvs. mai vizibile și mai fiabile pentru motoarele de căutare .

4. Vizați mai bine

Dacă știți nișa dvs., marketingul dvs. orientat va fi mai eficient decât încercarea de a merge după cuvinte cheie costisitoare sau care acoperă cel puțin un canal cu conținut sumar. Cu cât cunoașteți mai bine clienții dvs., cu atât mai mult vă puteți concentra pe ceea ce se numește "cuvinte cheie lungi" în publicitatea dvs. plătită.

5. Gestionați-vă marca pe web

Începeți cu Google My Business și asigurați-vă că toate datele fundamentale ale companiei, adresa și numărul de telefon sunt corecte. Acest lucru este esențial pentru clasarea în căutarea locală. Referințele fiabile creează încredere în motoarele de căutare. În cazul în care aveți nume, locații sau numere de telefon conflictuale în diferite locuri de pe web, instrumentele de căutare pe web pot chiar să creadă că aceștia fac referiri la diverse organizații.

November 29, 2017
Semalt Expert știe cum să-ți construiești brandul cu publicitate locală
Reply