Back to Question Center
0

Semalt Expert pe Twitter sfaturi de afaceri pentru a stimula campania de marketing

1 answers:

Nu ar fi greșit să spunem că Twitter este unul dintre cele mai populare și uimitoare instrumente pentru oamenii de afaceri de a-și spori prezența online. Îi ajută să își construiască site-urile web și să-și sporească în mare măsură angajamentul utilizatorilor.

În timp ce există diverse sugestii de afaceri Twitter, următorii de la Frank Abagnale, expertul principal din Semalt , sunt legați de marketingul social de succes și cu siguranță vă vor oferi multe beneficii.

Optimizați-vă prezența pe Twitter

A devenit esențială pentru toți oamenii de afaceri să își optimizeze activitatea pe Twitter. Trebuie să creați anunțuri Twitter și să acționați ca un profesionist dacă doriți să rămâneți în viață pentru o viață online. Branding înseamnă că va trebui să adăugați branding personalizat în profilul dvs. Twitter. Cu timpul, a devenit un aspect important, iar supraviețuirea unei afaceri depinde de cât de bine este prezentată marca dvs. pe internet. Întregul proces începe cu un bio corect. Da, va trebui să scrieți un biologic bun cu 160 de caractere pe profilul tău de pe Twitter dacă ești serios să faci și să conduci afacerea pe internet.

Creați-vă strategia de conținut

Este obligatoriu să ia timp și să creeze planuri de conținut Twitter. Vă puteți stabili afacerea dacă aveți grijă de liniile directoare ale rețelelor sociale și permiteți conținutului dvs. să fie mai creativ și mai angajat..Toate acestea ar fi posibile numai atunci când ați construit strategia de conținut. Trebuie să creați un conținut ușor de utilizat și cel care să vorbească despre afacerea dvs. într-un mod mai bun. Alegeți subiecte la modă și cuvinte cheie orientate spre industrie pentru a atrage un număr mare de persoane. În plus, trebuie să te concentrezi pe furnizarea de valoare audienței tale. Este o necesitate pentru toți utilizatorii Twitter și cei care fac afaceri.

Utilizarea Hashtags

Trebuie să utilizați hashtag-uri pentru a extinde domeniul de aplicare al conținutului dvs. Aproape toți utilizatorii Twitter folosesc hashtag-uri pentru a se conecta cu persoanele relevante și pentru a interacționa cu o mulțime de outsideri. Trebuie să alegeți hashtag-urile în funcție de publicul dvs. și natura site-ului. Cele mai multe hash-uri pe care le introduceți, cu atât mai bine ar fi rezultatele pe Twitter.

Creșteți și angajați urmașii dvs.

Marketingul mass-media socială este considerat de succes numai atunci când ați crescut și angajat dvs. adepți luni după luni. Asigurați-vă că fanii Twitter nu se plictisesc sau obosesc, deoarece vă pot dezactiva imediat. Ar trebui să încurajați pe ceilalți să comunice cu dvs. și să implice pe toată lumea în anumite discuții în fiecare zi. Acest lucru va crește în ultimă instanță numărul dvs. de adepți Twitter și expunerea dvs. la afaceri .

Măsurați rezultatele și îmbunătățiți eforturile dvs.

Nu în ultimul rând, trebuie să vă măsurați rezultatele și să îmbunătățiți eforturile o dată pe săptămână. Pentru aceasta, puteți utiliza instrumente Twitter, cum ar fi Trtrland, Twitalyzer și TweetReach. Toate aceste instrumente ușurează măsurarea eforturilor dvs. de marketing Twitter. Pe baza rezultatelor, puteți crea rapoarte și puteți identifica strategiile care au fost bune pentru expunerea companiei dvs. Faceți aceste strategii o parte a afacerii dvs. și eliminați-i pe cei care nu ți-au dat niciun beneficiu.

November 29, 2017
Semalt Expert pe Twitter sfaturi de afaceri pentru a stimula campania de marketing
Reply