Back to Question Center
0

Semalt Expert oferă un tutorial de optimizare la fața locului

1 answers:

Proprietarii de afaceri trebuie să știe că optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare reprezintă 25% din totalul factorilor de clasificare SEO. Următorul articol este astfel un tutorial simplificat și complet de optimizare la fața locului. Acesta va fi util pentru oricine nou pentru SEO sau oricine dorește să facă tot ce este mai bun din optimizarea site-ului.

Acest ghid, oferit de Michael Brown, Managerul de succes al clientului Semalt , constă în următoarele aspecte:

Tag-uri Titlu

Unul dintre cele mai vechi atribute ale unui site web este eticheta titlului. Ajută la simplificarea aspectului site-ului. De când oamenii au dezvoltat site-uri, etichetele de titlu s-au dovedit a fi destul de benefice. Astfel, acesta este unul dintre cei mai importanți factori în ceea ce privește optimizarea .

Densitatea cuvintelor cheie

Pentru ca orice SEO să ruleze, trebuie să existe dovezi ale utilizării cuvintelor cheie. Cuvintele cheie sunt piatra de temelie a întregii campanii de SEO . Orice SEO care nu include cuvinte cheie în structura sa nu are o bază solidă și nu va îmbunătăți statutul afacerii online. Unul dintre modurile în care oamenii pot învăța cum să optimizeze optimizarea site-ului web este să înțeleagă ce este densitatea cuvintelor cheie și despre ce este vorba.

Prominență, Frecvență, Proximitate

Cuvinte cheie implică o mulțime de tactici atunci când vine vorba de optimizare. Există alți factori care influențează cuvintele cheie în timpul optimizării la fața locului..Trebuie să înțelegem importanța, frecvența și proximitatea. Cu toate aceste concepte în perspectivă, un proprietar de site web poate folosi puterea și plasarea cuvintelor cheie în conținutul pe care îl postează.

Linkuri de ieșire

Una dintre modalitățile prin care conținutul de pe site poate obține traficul este să aibă surse externe care să lege înapoi către site. Acestea sunt numite link-uri de ieșire. Proprietarul unui site poate primi linkuri din surse cunoscute și necunoscute. Internetul este plin de link-uri și de fiecare dată când faceți clic pe un link, există o mare probabilitate ca acesta să fie transferat pe o altă pagină. În SEO, o modalitate de a înțelege cum să faceți un pas înainte în optimizarea SEO este să știți cum să achiziționați și să gestionați link-urile de ieșire. O altă problemă importantă este utilizarea cuvintelor cheie ascunse în legăturile furnizate.

Imagine SEO

Odată cu cunoașterea legăturilor de ieșire, un alt lucru de învățat este folosirea imaginii SEO. Ar putea ajuta proprietarul foarte mult, deoarece imaginile comunică o mulțime de informații complexe într-un mod care o persoană nouă pentru SEO poate înțelege. Tutorialul include un ghid cu privire la modul in care proprietarii de site-uri pot optimiza site-ul lor pentru imagini. Imaginile ajută la SEO atunci când au un Alt Text inclus în descrierea lor. De asemenea, se poate optimiza titlul imaginii pentru a include cuvinte cheie. Tutorialul explică dacă schimbarea sau schimbarea numelui fișierului afectează SEO.

Harta site-ului

Sitemap-urile ajută la accesarea cu crawlere a structurii site-ului. În acest fel, motoarele de căutare și clienții consideră că este mai ușor să navigați pe site. Un sitemap de pe site este o modalitate de a optimiza structura SEO pentru a îmbunătăți experiențele utilizatorilor, precum și algoritmii motoarelor de căutare.

URL Slugs

Adresa URL a site-ului se referă la adresa exactă a site-ului pe care îl navigați în prezent. Ele reprezintă locația paginilor web în cauză. Când introduceți URL-ul în bara de adrese, urmele de adrese URL determină modul în care utilizatorul accesează pagina web. Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri de făcut pentru optimizarea la fața locului .

Legarea internă

Legarea internă are ca obiectiv asigurarea corelării tuturor paginilor de pe un site. Este mai mult decât navigare și recomandare.

November 29, 2017
Semalt Expert oferă un tutorial de optimizare la fața locului
Reply