Back to Question Center
0

Semalt Expert împărtășește ascuns Facebook și Twitter trucuri Fiecare campion SEO ar trebui să învețe

1 answers:

Un marketing social media are o mulțime de provocări pentru a face față pe o bază de zi cu zi. Ceea ce este mai complicat este modul în care monitorizează subiectele în tendință și pune în aplicare cele mai bune strategii pentru a mări numărul de viziuni, acțiuni, aprecieri și comentarii pe un site web.

Deși marketingul social media cunoaște toate tipurile de trucuri și sfaturi legate de Facebook și Twitter, dar următoarele, furnizate de Oliver King, Managerul de succes al clientului Semalt , nu au fost niciodată dezvăluite online. 8)

Facebook: Salvează Link

Știți că Facebook are o legătură de salvare care rămâne ascunsă tot timpul? Pentru a crește calitatea conținutului dvs. și pentru a implica din ce în ce mai mulți vizitatori în această rețea socială, trebuie să vă activați această opțiune. Acesta vă va ajuta să optimizați site-ul și rămâne îngropat în secțiunea de meniu.

Twitter: Salvează după Favorite

Există o mulțime de modalități de a vă curata mesajele tweet și puteți verifica sfaturi de social media pentru a afla mai multe despre ele. Pe Twitter, această opțiune vă permite să vă construiți publicul și puteți obține o mulțime de vizionări ale site-ului dvs. Asigurați-vă că ați ales imaginea de pe copertă cu înțelepciune și că respecta standardele Twitter.

Facebook: Editați fotografiile pe mobil

Este unul dintre lucrurile pe care mulți dintre voi îi ignorați aproape zilnic. Pe Facebook, există un număr ulterior de opțiuni care vă ajută să editați fotografiile, indiferent dacă folosiți un computer personal sau un dispozitiv mobil Este posibil să nu fi auzit despre această opțiune, evident că rămâne ascunsă în secțiunea Meniu și majoritatea dintre noi nu știm cum să activeze și să folosească această opțiune.Dar când ați activat complet, puteți edita un număr mare de fotografii, partajați-le pe social media și salvați în dosarul dispozitivului mobil în câteva secunde.

Twitter: Află cine te-a nefolosit

Dacă faceți un tweeting despre afacerea dvs., este important să știți cine v-a dezamăgit pe Twitter și de ce. Faptul este că majoritatea oamenilor nu știu cum să facă acest lucru posibil, dar puteți merge la Twitter Analytics să afle totul despre el. Descoperind cine a ales să nu mai audă de la tine, poți să ai o idee despre tipul de oameni care te place și de ce. Toate acestea vă vor ajuta în cele din urmă să vă evaluați și să vă îmbunătățiți strategiile actuale. Puteți apoi să aliniați aceste strategii conform cerințelor adepților dvs. și să vă ajustați în consecință setările pentru Twitter.

Facebook: Urmați fără a fi prieten

Știți cine vă urmărește pe Facebook? Sincer vorbind, mulți dintre noi nici măcar nu știu cine sunt urmașii lor. Cu această caracteristică, care rămâne ascunsă în Facebook, puteți vedea profilurile persoanelor care vă urmăresc în fiecare zi postările. Vă va da o idee despre cine este aici pentru îmbunătățirea voastră și cine vă poate crea probleme.

Twitter: Feature Mute

Feature Mute Twitter este ceea ce trebuie să acorzi atenție. Acesta este locul unde puteți găsi ce tipuri de caracteristici și opțiuni pot fi dezactivate și ce trebuie să fie dezasamblate. Toate acestea pot spori credibilitatea site-ului dvs. online, iar urmașii dvs. vor rămâne angajați săptămâni după săptămâni.

November 29, 2017
Semalt Expert împărtășește ascuns Facebook și Twitter trucuri Fiecare campion SEO ar trebui să învețe
Reply