Back to Question Center
0

Semalt Expert directioneaza ce trebuie sa faca atunci cand traficul site-ului atinge partea de jos

1 answers:

Este ca un coșmar atunci când vezi că performanța dvs. SEO a fost inclusă pe lista neagră de Google sau de alte motoare de căutare și nu există nicio modalitate de a scăpa de această problemă. Pentru a obține trafic organic pentru site-ul dvs., trebuie să jucați cu cuvinte cheie, să publicați articole de calitate și să identificați ce tip de strategii de optimizare pentru motoarele de căutare sunt necesare pentru site-ul dvs. Web.

Ar trebui să vă amintiți următoarele lucruri, stipulate aici de Jason Adler, expertul de la Semalt , pentru a rezolva multe din problemele dvs. legate de SEO .

Problema autorității: Verificați Instrumentele Google pentru webmasteri

Primul și cel mai important lucru este că trebuie să verificați instrumentele pentru webmasteri și să găsiți sfaturi tehnice acolo. Rămâneți la curent cu cele mai recente instrumente și obțineți câteva dintre ele pentru a exclude problemele care ar putea cauza o scădere instantanee a performanței site-ului dvs.

Bing și Google oferă utilizatorilor lor o mulțime de instrumente. Puteți să vă actualizați cu ei și să evitați orice sancțiuni ale site-urilor web. Dacă aveți toate instrumentele necesare pentru webmasteri, există șanse ca site-ul dvs. să obțină un rang bun în rezultatele motorului de căutare. Dacă nu v-ați înregistrat și nu ați verificat site-ul cu aceste instrumente, este posibil să întâmpinați o problemă în următoarele zile.

Probleme relevante: Verificați Google Analytics

Dacă toate instrumentele dvs. pentru webmasteri arată bine, trebuie să accesați interogările de căutare ale Google pentru a verifica rapoartele Google pentru traficul dvs. de căutări organice. Asigurați-vă că respectă standardele motorului de căutare. În caz contrar, este posibil ca site-ul dvs. să fie afectat. Dacă rapoartele sunt diferite, ar fi o problemă pe care trebuie să o rezolvați cât mai curând posibil .

Trebuie să țineți întotdeauna atenția asupra performanței site-ului dvs. și nu lăsați-l să scadă cu orice preț. După ce ați rezolvat toate problemele tehnice, următorul pas este să analizați modificările site-ului dvs. și să le păstrați salvate. Modificările articolelor dvs. ar trebui să fie afectate cât mai curând posibil. Descărcați rapoartele din Google Analytics zilnic și comparați-le una cu cealaltă pentru a observa ce tip de schimbări ar putea fi necesare în partea dvs.

Probleme Algoritmice

Pentru a rezolva problemele algoritmice, ar trebui să verificați cuvintele cheie și frazele. Ar trebui să observați cu exactitate dacă acestea obțin trafic de calitate sau nu și toate acestea pot fi verificate cu ușurință în Google Analytics.

Următorul pas este să verifici Penguin Tool și să te înscrii aici. Ar trebui să creați un cont Google și să atașați analizele dvs. pentru a obține actualizările principale ale algoritmului Google în mod regulat. Acest instrument vă va spune dacă performanța site-ului dvs. este în scădere și care ar putea fi motivul posibil pentru aceasta. Dacă există o problemă cu site-ul dvs. și algoritmul său, instrumentul Penguin vă va ține actualizat. Google ar putea detecta și lista neagră a site-ului dvs. dacă nu soluționați problema cât mai curând posibil. Trebuie să examinați întotdeauna practicile SEO și să alegeți cele care s-ar putea dovedi a fi excelente pentru site-ul dvs. Web. Fixați articolele de calitate scăzută și inserați cuvinte cheie relevante în ele pentru o mai bună clasare a motorului de căutare.

November 29, 2017
Semalt Expert directioneaza ce trebuie sa faca atunci cand traficul site-ului atinge partea de jos
Reply