Back to Question Center
0

Semalt Expert dezvăluie Facebook și Twitter Trucuri pentru SMO & SMM

1 answers:

Aveți o idee despre cum să obțineți un număr mare de vizualizări atât din Twitter, cât și din Facebook? Nu ar fi greșit să spunem că Facebook și Twitter sunt două dintre cele mai avansate rețele media sociale care asigură oportunități de angajare excelente dacă le folosiți cu înțelepciune și vă optimizați caracteristicile principale. Pentru marketing-ul de social media, nu este un loc de muncă dificil, dar pentru nou-veniți, este posibil să nu fie posibil să se obțină rezultatele dorite, deoarece aceștia nu cunosc metodologiile avansate. Trebuie să revizuiți regulile și regulamentele FaceBook & Twitter și să analizați modul în care puteți crea zilnic un conținut implicat.

Frank Abagnale, unul dintre cei mai importanți experți din Semalt Services Digital, a împărtășit în articol câteva sfaturi pentru a obține o experiență suficientă.

Postați un subiect similar cu videoclipurile

Primul lucru pe care trebuie să-l țineți cont este faptul că postați conținut și videoclipuri legate de subiect atât pe Facebook, cât și pe Twitter. Este important să observați ceea ce adepții tăi iubesc să citească și să urmărească și să gestioneze site-urile dvs. de social media în consecință. Majoritatea oamenilor nu știu că generarea traficului organic din Twitter și Facebook este foarte ușoară. Nu este nevoie să publicați sute de mii de lucruri în fiecare zi. Doar un lucru pe oră, cu videoclipuri și clipuri scurte, ar face munca pentru tine..

Cotația Cota Fotografie

Dacă nu ați putut găsi videoclipurile potrivite, puteți partaja citate și fotografii pe site-urile dvs. de social media. Oamenii iubesc citate de inspirație care mențin nivelul lor mentale stabile și creează pozitivitate în personalitatea lor. Îi poți ajuta să scape de toate problemele și emoțiile prin împărțirea fotografiilor la fiecare jumătate de oră. Acest lucru vă va aduce rezultate de calitate și vă poate mări într-o mare măsură numărul de opiniile dvs. de pe post

Vizați-vă posturile dvs. organice

Dacă Facebook vă limitează postările la câteva persoane, atunci cea mai bună opțiune este să vizați postările dvs. organice prin intermediul anunțurilor Facebook. Acest lucru vă poate oferi postările și site-ul dvs. din ce în ce mai multă expunere online și poate crea conștientizări, printre altele, cu privire la marca dvs. Nu numai pe Facebook, ci și pe Twitter este o modalitate bună de a vă crește disponibilitatea online. Puteți folosi anunțurile care nu vă vor costa foarte mult, dar pot obține rezultate foarte bune.

Obțineți publicitate cu teme de tendință

Pe măsură ce Facebook și Twitter sunt mai aproape de timpul real, când vine vorba de tendințe și bârfe, puteți deveni creativi cu subiecte trending pentru a crește fanii dvs. de social media. Vă recomandăm să distribuiți din ce în ce mai multe articole de știri și postări trending. Acest lucru ar oferi mai multă expunere site-ului dvs. și profilurilor media sociale decât celelalte, iar șansele dvs. de a obține o mulțime de fani ar crește, în cele din urmă.

Creare și partajare a listelor curățate

Listele curățate sunt bune pentru a fi create și distribuite pe Twitter și Facebook. Aceste site-uri media sociale filtrează rezultatele căutării și îi determină pe utilizatori să aibă un conținut curate și informativ. Dacă creați astfel de postări și conținut într-un număr mare, puteți obține o mulțime de fani și adepți în câteva săptămâni.

November 29, 2017
Semalt Expert dezvăluie Facebook și Twitter Trucuri pentru SMO & SMM
Reply