Back to Question Center
0

Semalt Expert: Cum să creezi poze Twitter de încredere?

1 answers:

De fapt, pozele tweet vă ajută să obțineți mai mulți adepți? Este adevărat că ei se rotesc, de asemenea, în mai multe plăci, retweets și mențiuni? Desigur, o fac. Există numere care garantează acest lucru, pozele tweet nu funcționează. Există o prindere: fotografiile trebuie să fie împărtășite.

Frank Abagnale, Managerul de Succes al Clienților Semalt , descrie aici sfaturile de creare a imaginilor valoroase pe Twitter .

Iată patru puncte de caz care arată impactul fotografiilor tweet .

Cazul unu:

BufferApp a observat contul lor de Twitter pentru ceva timp în noiembrie 2013. Ceea ce au dezvăluit au dezvăluit un model cunoscut. Tweets cu poze au primit 18% mai multe clicuri și 150% mai multe retweets decât cele fără poze.

Cazul doi:

Twitter a dezvăluit factori care au contribuit la mai multe retweets și ghici care factor a stat pe partea de sus a listei? Desigur, așa cum v-ați aștepta, au fost fotografii. Tweets cu fotografii au avut un impuls de 35%, clipuri video (28%), citate (19%), cele cu un număr (17%), iar cei cu hashtags au crescut cu 16%. Rețineți că puteți împrăștia fotografii și citate pentru mai multe retweeturi.

Cazul trei:

Blogul Sotrender a analizat cele mai multe branduri urmărite pe Twitter. Accentul lor a fost stabilirea modului în care link-urile pic.twitter.com, viță de vie, Instagram, Facebook și twitpic.com au avut un impact. Vines și twitpic.com link-uri au avut un efect redus în timp ce acestea cu fotografii și pic.twitter.com a avut 141% mai multe retweets. Cei care au legături Facebook / Instagram, pe de altă parte, au primit 122%, respectiv 89% mai multe retweeturi..

Cazul patru:

Odată ce Dan Zarella și-a luat timp să analizeze tweet-urile de 400k (selectate la întâmplare) pentru a evalua impactul vizualelor lui Twitter asupra retweet-urilor. Concluzia lui după analiză? Tweets cu poze au avut o sansa de 95% de a fi retweeted.

Dimensiune? Ce dimensiune?

Potrivit experților, este nevoie să cunoașteți dimensiunea ideală a unei poze tweet. Pe un ecran desktop, toate imaginile dintr-o cronologie sunt de 506 și 253 px (pixeli). Raportul de aspect este 2: 1. Dacă fotografia nu se încadrează în intervalul (spune că merge mai sus), atunci este tăiată în mod implicit. Cu toate acestea, ori de câte ori cineva face clic pe imagine, atunci el / ea văd totul.

Crearea de tweet tweets

1. Filigranți-le - pentru asta, utilizați Pablo (un instrument gratuit). Începeți prin a crea o imagine frumoasă a unui citat, a unei întrebări sau pur și simplu a unui titlu. Finalizați-vă cu o poză de fund a zeului.

2. Distribuiți fotografiile din Instagram și Facebook. Dacă urmașii dvs. de pe aceste platforme le iubeau, atunci și dvs. tweeps le va iubi prea.

3. Creați un colaj de imagini. Puteți folosi trei sau patru imagini pentru a spune o poveste de un fel. Întotdeauna lucrează minuni.

4. Etichetă. Etichetă. Etichetă. Ca și în cazul tuturor rețelelor de social media, Twitter vă permite de asemenea să etichetați alți utilizatori pentru a profita de acest lucru.

5. Încercați GIF-uri animate. GIF-urile pot fi cel mai tare mod de a adăuga conținutul unic la cronologie. Rețineți că GIF-urile Twitter nu se redă automat. Utilizatorul trebuie să facă clic pe butonul de redare mai întâi.

November 29, 2017
Semalt Expert: Cum să creezi poze Twitter de încredere?
Reply