Back to Question Center
0

Semalt Expert cu privire la importanța SEO locale

1 answers:

Orice afacere poate utiliza SEO local în beneficiul său. SEO locala a continuat sa creasca de la lansarea actualizarii "Pigeon" bazata pe fan-uri de catre Google in 2014. Rezultatul a fost ca antreprenorii au inceput sa caute SEO-ul local ca o strategie pentru afacerea lor, in ciuda faptului ca nu a considerat-o niciodata ca fiind o tangenta locala campania lor de marketing inbound. Cei care au folosit strategia au văzut actualizarea ca o oportunitate de a-și intensifica mai mult eforturile .

Decizia de a urmări SEO-ul local este de înțeles deoarece continuă să crească în importanță.

Cu toate acestea, nu se incheie aici, deoarece SEO-ul local ar trebui sa continue sa devina mai influent, iar Michael Brown, unul dintre cei mai importanti experti din Semalt , explica de ce:

Google îi place întreprinderile locale

Există un ușor favoritism pentru companiile mai mici și mai agile de motoarele de căutare Google. Compania a avut unele prejudecăți de clasificare în trecut, provenind din istoria mărcii sau autoritatea acesteia. Cu toate acestea, Google este, de asemenea, interesat să ofere oamenilor ceea ce doresc, de aceea prezintă unele dintre mărcile mai mici și mai populare.

Un alt motiv pentru care ar face acest lucru este de a permite proprietarilor de afaceri mici, cu resurse limitate, să spargă mai mult teren. Există câteva instrumente gratuite oferite de Google, cum ar fi Webmaster și Analytics, cu intenția de a le ajuta să își sporească vizibilitatea online.

Mai multe rezultate individualizate

Google îi place să-și îmbunătățească experiențele clienților prin personalizarea serviciilor sale. Este posibil să existe o limitare actuală a filtrelor de căutare predictive și personalizate, dar motoarele de căutare au capacitatea de a genera rezultate ale căutării, care sunt unice pentru persoana care formulează interogarea. Istoricul căutării și locația geografică joacă un rol semnificativ atunci când returnează rezultatele în Google. de ce Google intenționează să furnizeze rezultate mai individualizate, indicând faptul că SEO-ul local va continua să crească .

Ridicarea dispozitivelor mobile și portabile

Oamenii folosesc dispozitive mobile pentru a căuta pe internet și în timp ce se deplasează mai des. Numărul continuă să crească anual, iar companiile digitale care dezvoltă gadgeturi mai uzate, numărul de căutări este setat să crească exponențial. Rezultatul va fi că căutările bazate pe proximitate vor deveni mai relevante în cazul căutărilor locale care utilizează locații specifice hiper-specifice. Aceste dispozitive portabile vor aduce rezultate mai exacte pentru locația utilizatorului.

Creșterea concurenței

Există milioane de noi site-uri create în fiecare an. Impactul pe care îl are asupra afacerilor existente este acela că sporește concurența. Prin urmare, unele site-uri care au înregistrat rezultate ridicate în rezultatele căutării pot scădea semnificativ. Companiile care doresc să își salveze activitățile pot dori să vizeze nișe de piață mai mici pentru a atinge vizibilitatea relevantă pe care o doresc. Marketingul local Marketingul SEO este modalitatea de a merge atunci când concurența începe să împiedice succesul în activitățile firmei

Începeți cu o campanie SEO locală

  • Corecție locală de citare. Asigurați-vă că conține toate informațiile esențiale pentru a preveni conflictul din două surse.
  • Conținutul local și construirea de relații. Optimizați toate legăturile și postați conținut relevant pentru populația vizată
  • .
  • Revizuiri locale și management. Convingeți clienții să posteze recenzii pozitive pe site.

Odată ce acest lucru este complet, ar trebui să se ia măsuri pentru a avea o strategie consecventă și continuă, împreună cu un sistem de monitorizare pentru a vedea dacă eforturile sunt plătite .

November 29, 2017
Semalt Expert cu privire la importanța SEO locale
Reply