Back to Question Center
0

Semalt dezvăluie Twitter trucuri pentru tine pentru a suprasolicita o afacere

1 answers:

De la cadouri de Craciun si Negru vineri pe Facebook si Twitter pentru a angaja iubitorii de arta pe Tumblr si Instagram, exista diferite strategii si tehnici pentru a obtine succesul online ca om de afaceri. Dacă ați folosit Facebook și doriți să încercați Twitter, aici am împărtășit câteva sfaturi interesante pentru a începe.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să creați un profil Twitter cu aspect profesional și să vă completați biologia. Obținerea fanilor social media nu este ușor, așa că ar trebui să muncești cu adevărat. Se spune că ar trebui să planificați lucrurile în mod corespunzător, mai ales când sunteți nou la Twitter și nu știți totul despre el. La început, vă va lua ceva timp pentru a angaja tot mai mulți oameni.

Frank Abagnale, managerul de succes al clientului Semalt , spune că utilizarea Twitter este mult mai ușoară și mai ușoară decât utilizarea Instagram și Facebook. Trebuie doar să încurajați oamenii să vă urmeze și acest lucru se poate face dacă planificați lucrurile în mod corespunzător și angajați oamenii prin împărtășirea conținutului de calitate și a lucrurilor excelente .

Lucrul cu algoritmul Twitter

Majoritatea oamenilor nu cunosc semnificația algoritmului Twitter și nu știu că lucrul cu acesta poate crește numărul de adepți. Managerii de marketing digital și managerii social media știu că lucrul cu algoritmul Twitter este important pentru mărcile și proprietarii site-urilor web..Ar trebui să aveți un ochi pe ea și ar trebui să fie familiarizat cu ce tipuri de suisuri și coborâri se întâmplă.

Utilizați Twitter Videoclipuri

Utilizarea clipurilor Twitter vă poate oferi o mulțime de adepți, acțiuni și aprecieri în cel mai scurt timp. Social media marketingul video este una dintre cele mai bune modalități de a vă extinde afacerea și acest lucru a fost evidențiat într-o mulțime de articole. Pe lângă Twitter, puteți opta pentru videoclipuri Snapchat, YouTube și Instagram pentru a crește numărul de adepți. Aspectul global al profilurilor dvs. de social media ar trebui să fie destul de impresionant și angajat .

Tweet mai frecvent

Câte tweets împărțiți pe zi? Ei bine, ideea este că ar trebui să folosiți Twitter în fiecare zi și să-i păstrați pe angajații dvs. într-un fel sau altul. Trimiteți tweet-uri la fiecare zece minute, lăsând lumea să știe că sunteți online și gata să-i impresionați pe fani. Acest lucru va crește în ultimă instanță numărul de adepți și utilizatorii dvs. ar fi mai implicați în tweets dvs.

Încercați ceva diferit și nou

Este esențial să încercați ceva diferit, nou și mai atrăgător decât ceea ce fac deja alții. Au dispărut zilele când oamenii au împărtășit aceleași lucruri din nou și din nou. Aceste zile, oamenii sunt atrase de profiluri care au imagini interesante de profil și conținut minunat. De aceea, ar trebui să încercați lucruri diferite și să experimentați cu conținut minunat pentru a obține mulți adepți pe Twitter. Acest proces poate părea complicat, dar este singura modalitate de a vă asigura supraviețuirea pe internet. Deci, dacă sunteți serios în ceea ce privește obținerea vizibilității online, trebuie să angajați oameni cu tweets excelente și unice, precum și articole. Deci, care este părerea dvs. despre asta? Nu uitați să împărtășiți gândurile în caseta de comentarii de mai jos.

November 29, 2017
Semalt dezvăluie Twitter trucuri pentru tine pentru a suprasolicita o afacere
Reply