Back to Question Center
0

Semalt: Cum să excludeți parametrii de interogare din Google Analytics

1 answers:

La proiectarea site-ului web, precum și la optimizarea acestuia pentru motoarele de căutare, caracterele de interogare reprezintă unul dintre factorii care pot face ca un site să nu reușească să se situeze bine în paginile cu rezultatele motorului de căutare. Pentru fiecare start-up de afaceri on-line, executarea unui site de comerț electronic poate fi una dintre cele mai bune abordări de afaceri care pot exista. De exemplu, întreprinderile au capacitatea de a atinge potențialul de piață infinit la nivel global folosind unele dintre tehnicile de marketing online. Marketingul digital poate implica mai multe metode de realizare a site-ului web, iar conținutul se întâlnește cu destinatarii. Este posibil să se utilizeze Optimizarea motorului de căutare pe un site Web și să se prelucreze traficul din SERP-urile organice ale unor cuvinte cheie specifice.

Managerul Senior pentru Succesul Clienților Semalt Services Digital, Jack Miller, elaborează aici câteva aspecte convingătoare privind excluderea parametrilor de interogare de la Google Analytics.

Marketingul digital reprezintă un spectru larg de activități. Toți par să aibă un element de creștere a vizibilității site-ului dvs. web, precum și de a ajunge la mulți potențiali clienți. Unele dintre tehnicile prezentate în platforma de marketing digital includ optimizarea motoarelor de căutare, marketingul conținutului, precum și alte platforme, cum ar fi Social Media Marketing (SMM). Excluderea parametrilor de interogare îi ajută pe toți acești procese să-și atingă bine motivul, fără a le afecta..În alte cazuri, acestea pot contribui la sporirea siguranței utilizării site-ului dvs.

Spamul de trimitere este o problemă obișnuită care se confruntă cu majoritatea utilizatorilor de internet. Excluderea spamului din utilizarea zilnică a site-ului web este importantă. Spamul poate conține troieni și programe malware care pot compromite securitatea utilizării site-ului. În alte cazuri, este esențial să sensibilizați publicul dvs. asupra atacurilor spam iminente, care pot face vulnerabilitatea conturilor de utilizator. Filtrele clasice de spam, precum și aderența la alte metode anti-spyware, pot împiedica atacurile spam. Este important să excludeți din Google Analytics parametrii de interogare pentru a controla spamul de referință. În alte cazuri, utilizatorii pot experimenta o perioadă de siguranță atunci când navighează pe site-ul dvs. Web. Amintiți-vă întotdeauna că securitatea site-ului dvs. web, precum și cea a utilizatorilor depinde de măsurile dvs. de siguranță.

Cum să excludeți parametrii de interogare

Puteți să excludeți parametrii de interogare în contul dvs. Google Analytics conectându-vă la panoul de administrare. De aici, puteți să faceți clic pe contul dvs. apoi să selectați vizualizarea. În panoul luminos, puteți face clic pe setările de vizualizare. Acest loc vă permite să excludeți parametrii de interogare de care aveți nevoie în grupul de vizualizare Google Analytics. Când faceți aceste modificări, este esențial să faceți clic pe butonul de salvare pentru a vă asigura că configurația nu se modifică. Această procedură poate fi benefică pentru site-ul dvs.

Concluzie

Google Analytics determină informațiile metrice din unele adrese URL care au fost încărcate. În alte cazuri, este posibil să includeți un filtru de spam pentru trimiteri Google Analytics pentru a exclude vizitele false pe site. În această măsură, utilizatorii pot face vizite legale pe site, precum și alte tipuri de evenimente pe site-urile web. Parametrii interogărilor sunt una dintre tehnicile pe care Google Analytics le utilizează pentru a controla informațiile și valorile unui site. Companiile utilizează aceste informații pentru a le ajuta să-și clasifice site-urile pe site-urile lor înalte în motoarele de căutare.

November 29, 2017
Semalt: Cum să excludeți parametrii de interogare din Google Analytics
Reply