Back to Question Center
0

Semalt: Cum să blocheze roboții de la lovirea site-ul dvs.

1 answers:

Bots sunt practic programele false și automate care navighează site-ul dvs. pentru a efectua o varietate de sarcini. Este o formă scurtă de roboți și poate dăuna site-ului în mare măsură. Unele dintre exemplele de roboți sunt cele care au fost incluse pe lista neagră de motoarele de căutare . Unele boturi vă accesează site-urile Web și vă trimit spam într-un număr mare, în timp ce alții vă probă site-urile pentru vulnerabilități de securitate. Înainte de a bloca boturile de la a vedea site-ul dvs., este important să găzduiți site-ul dvs. pe un server web Apache. În plus, gazda dvs. web trebuie să vă ofere facilitatea de ".htaccess overrides" și va trebui să o activați cât mai curând posibil. Va trebui să verificați blogurile web ale site-ului și să obțineți site-ul găzduit cu o gazdă web comercială.

Ross Barber, managerul de succes al clientului Semalt , elaborează în articol câteva sfaturi practice în acest sens.

Blocarea boturilor nedorite

Este sigur să spunem că blocarea roboților nedorite este ca și cum ați încerca să scăpați de viruși sau dăunători. Puteți bloca boții numai atunci când le-ați identificat pe deplin. În primul rând, trebuie să determinați adresa IP de unde vine boții. Pentru aceasta, puteți descărca weblog-ul dvs. de la gazda web, decomprimați-l cu ajutorul arhivelor și deschideți-l într-un editor de text simplu. Aici puteți observa dacă oamenii sau băieții reali vizitează site-ul dvs. Următorul pas este să localizați intrările care aparțin robotilor și să căutați șirurile de agenți utilizator..

Notați adresele IP utilizate de roboți

Cel mai adesea, oamenii nu știu cum să înregistreze adresele IP folosite de roboți. Fiți atenți în timp ce faceți acest lucru deoarece site-ul dvs. poate fi deteriorat dacă nu blocați IP-urile cât mai curând posibil. Anumite viruși și programe malware ar putea să vă infecteze computerele sau dispozitivele mobile în timp ce blocați roboții. Dacă vedeți că aceleași roboții provin de la aceleași adrese IP sau diferite, trebuie să le preveniți în câteva minute și să reîmprospătați browserul dvs. Web

Descărcați fișierul .htaccess

Este un alt mod de a scăpa de boți și de traficul fals. Trebuie să descărcați fișierele .htaccess utilizând un client FTP sau SFTP. Pentru aceasta, ar trebui să vizitați directorul web de top al site-ului dvs., unde sunt localizate legăturile de pagină de pornire. Aici găsiți acest fișier și îl puteți descărca cel mai devreme. Dacă nu găsiți acest fișier aici, atunci îl puteți localiza în altă parte, în funcție de programul FTP pe care îl utilizați.

Deschideți sau creați fișierul .htaccess

Odată ce ați găsit fișierul, următorul pas este să-l deschideți și să ajustați setările acestuia. Creați documente necompletate și inserați datele de acolo. Pentru a bloca o anumită IP, de exemplu, 127.0.0.1, trebuie să o adăugați în fișierul .htaccess și să faceți clic pe butonul Block .

Pentru a bloca bots-urile prin intermediul comenzilor agentului de utilizator, ar trebui să căutați șirurile cu robotul și cele care conțin literele obișnuite ale alfabetului, fără spațiu, tăietură și punctuație. Odată ce l-ați localizat, îl puteți bloca cu ușurință în dispozitivul dvs. și vă poate menține site-ul în siguranță.

November 29, 2017
Semalt: Cum să blocheze roboții de la lovirea site-ul dvs.
Reply