Back to Question Center
0

Semalt: Care sunt butoanele-pentru-site-ul și Darodar Bots și cum să le blocheze?

1 answers:

Atunci când treceți prin raportul de trafic Google Analytics, unul dintre lucrurile pe care trebuie să le notați este sursa traficului aparent. Uneori, unele surse pot genera o cantitate considerabilă de trafic decât altele. Dacă aruncăm o privire mai atentă, se poate observa că numărul de recomandări din aceste două: darodar.com și butoanele-for-website.com. În afară de acestea, care apar în rapoartele GA, există șansa să nu fi auzit niciodată de aceste site-uri înainte și sunt curioși să știe de ce aduc atâta trafic.

Pentru a rezuma acest lucru, cele două domenii folosesc o tactică cunoscută drept spam-ul referrer. Max Bell, expertul principal din Semalt , explică faptul că ideea din spatele trimiterii la spam este că site-urile generează multe linkuri către un domeniu dintr-un anumit site pe care doresc să îl promoveze. Când motoarele de căutare accesează cu crawlere jurnalele, aceștia găsesc aceste referințe și le includ în rapoartele finale. Dezavantajul este că niciunul din trafic nu este valabil și poate modifica modul de luare a deciziilor pentru site-ul web.

Întrucât toate link-urile îndreaptă spre un anumit site, proprietarul poate fi curios de ce site-ul se referă la un trafic atât de mare. După ce dau clic pe adresa URL din rapoartele GA, redirecționează către site-ul web de referință, care se traduce apoi ca o vizită nouă. Pentru site-ul de spam-uri, hit-urile pe care le primesc de la proprietarii care nu-i cunosc sunt organici.

Din fericire, nu există nici o amenințare reală pe acest site. Așa cum am afirmat mai devreme, aceasta invalidează toate datele colectate în ceea ce privește traficul pe site, deoarece se întâmplă cu numărul. Rezultatul este un raport înfricoșat care nu pictează imaginea reală a ceea ce se întâmplă cu site-ul. În mod obișnuit, ratele de respingere sunt la 100%, cu un timp de la zero la zero.

Ar fi imperativ să se blocheze butoanele pentru site și darodar pentru a obține o imagine mai realistă a performanței site-ului. Majoritatea articolelor legate de rezolvarea problemei descriu utilizarea funcției relativ noi de filtrare "Bot Filtering" în Google Analytics. În setările Vizualizare, Google a adăugat o casetă de selectare simplă pe care utilizatorul o poate opta pentru a o verifica sau a lăsa neconfirmat. Din experiența cu această opțiune, concluzia acestui articol presupune că opțiunea de filtrare a botului nu filtrează cei doi spammeri referitori: darodar..com și butoanele-for-website.com .

O metodă mai bună de a bloca butoanele-pentru-site-ul web și darodar de a aduce trafic junk este de a utiliza un filtru personalizat. Utilizați următoarea procedură:

1. Deschideți Google Analytics și dați clic pe fila Administrator .

2. Opțiunea Vizualizare care apare în coloana din dreapta trebuie să prezinte un submeniu în care există o solicitare de "Creați o vizualizare nouă". Experții recomandă crearea unui filtru personalizat în vederea vizualizării, astfel încât la sfârșitul procesului să rămână o vizualizare nefiltrată care să aibă toate datele brute pentru a face comparații.

3. Dați filtrului un nume.

4. În fila Filtre, selectați opțiunea + Filtru nou.

5. Utilizați un nume distinctiv pentru noul filtru.

6. Tipul de filtru trebuie să fie personalizat.

7. Utilizați Referire în câmpul Filtru sub Excludeți și introduceți numele primului referitor (butoane pentru site).

8. Save.

9. Repetați de la pasul 5 pentru darodar.com.

November 29, 2017
Semalt: Care sunt butoanele-pentru-site-ul și Darodar Bots și cum să le blocheze?
Reply