Back to Question Center
0

Semalt: 5 motive pentru a nu ajunge destul de repede pe site

1 answers:

Următoarea este o listă a cinci domenii care sunt în mod obișnuit neglijate, deoarece proprietarul nu înțelege nici modul în care lucrează sau cum să le gestioneze. Luați notă că modificările nu prezintă imediat rezultate pozitive și necesită răbdare .

Jason Adler, Managerul de Succes al Clientului Semalt Servicii Digitale, explică aici cele mai frecvente greșeli SEO.

1. Nu este suficientă conținutul

În prezent, motoarele de căutare , în special Google, tratează calitatea conținutului cu o mare importanță și își stabilesc algoritmii pentru a se asigura că captează doar conținut bun. Conținutul de calitate scăzută și site-ul web general sunt un precursor al accesului la site-uri web și al traficului redus. În afară de motoarele de căutare, social media are, de asemenea, o influență indirectă asupra clasamentului și traficului de site .

Conținutul care va crește traficul va satisface toate sfaturile de copywriting care lucrează după Panda și Penguin, publicate pe o pagină autoritară ridicată, cercetate bine și imparțiale.

2. Urmărind cuvinte de înaltă concurență

Se referă în principal la motoarele de căutare. Multe site-uri web concurează pentru a fi pe prima pagină a SERP, care are doar zece sloturi. Motoarele de căutare încearcă să afișeze cele mai de încredere site-uri pe aceste zece poziții de top. Majoritatea acestor site-uri sunt conștiente de cele mai populare cuvinte cheie utilizate pe piață..Datorită acestei concurențe, încercarea de a se clasifica pentru aceleași cuvinte cheie populare pentru un site web viitoare este dificilă.

Deoarece cuvintele cheie populare nu sunt în discuție, o alternativă este utilizarea traseului lung. Includeți cuvintele cheie cu coadă lungă atunci când utilizați instrumentul de cuvinte cheie Google, deoarece aceștia au mai puțină concurență. Traficul site-ului nu poate fi la fel de mult ca și cuvintele cheie populare, dar este o modalitate excelentă de a spori percepția încrederii de către motoarele de căutare.

3. Site-ul lent

Google utilizează viteza ca factor de clasificare, deoarece dorește să maximizeze experiența utilizatorului. Chiar și așa, clienții au mai multe șanse de a revizui un site cu o încărcare rapidă. Dacă se încarcă lent, utilizatorii vor ieși din pagină. Site-ul sau pagina poate primi trafic de referință din alte surse, dar nu reușește să atingă viteza minimă de încărcare de 4-5 secunde, ceea ce îi determină pe vizitatori să plece fără să vadă nimic. În cazul în care timpul de încărcare crește pe un site web, atunci site-ul hit-uri sunt sigur de a îmbunătăți care, de asemenea, tinde să crească traficul. De asemenea, maximizează șansa de a apărea pe primele zece sloturi .

4. A lovit de Panda sau Penguin

Modificările algoritmului motorului de căutare pot afecta modul în care un site web se situează pe SERP și, în consecință, valoarea traficului primit. Dacă Panda sau Penguins atinge site-ul dvs., traficul experimentat continuă să scadă în fiecare zi în mod semnificativ. Comparați raportul Google Analytics cu momentul în care traficul a început să scadă odată cu momentul în care Google a făcut actualizări algoritmului. Dacă există o corelare, atunci procedați și pentru a efectua unele modificări pentru a recupera traficul de pe site.

Dacă nu a fost nici unul dintre cei doi, poate că este încă tânăr, nu există conținut, nu există dovezi privind folosirea socială a mass-media, nici o sursă alternativă de trafic, nici una sau mai multe din greșelile menționate. 8)

5. A angajat firma greșită de SEO

Există o mulțime de autoproclamate specialiști SEO pe web astăzi. Alegerea unei companii de SEO greșite ar putea costa afacerea din trafic și alte oportunități. Nu credeți tot ce apare pe internet. Verificați și confirmați fiecare persoană sau grup pe care le luați pentru analiza SEO.

November 29, 2017
Semalt: 5 motive pentru a nu ajunge destul de repede pe site
Reply