Back to Question Center
0

Segmentele Google Analytics - Practică Semalt

1 answers:

Când vorbim despre analiza Google cu alții, trebuie să fi auzit "Căut sfaturi", "Nu am folosit Google Analytics" și alte lucruri similare. Artem Abgarian, expertul Semalt , afirmă că este important să utilizați segmente în Google Analytics dacă doriți să obțineți un număr suficient de vizitatori pe site-ul dvs.

Care este segmentul?

În Google Analytics, un segment este un tip special de date sau tehnică care vă oferă o idee despre calitatea traficului dvs. Analiza Google ne oferă multe șanse de a îmbunătăți performanța generală a site-ului și a sesiunilor, precum și rata de respingere a utilizatorilor. Dacă doriți să aveți o idee despre ce tip de pagini sau articole primesc mai multe vizualizări și câte vizualizări organice pe care le primește site-ul dvs., ar trebui să faceți acest lucru utilizând segmentele GA. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să vă îngustați datele astfel încât să puteți obține rezultate mai specifice și mai bine cunoscute decât înainte.

De ce aveți nevoie de segmente?

Dați-mi voie să vă spun că site-ul dvs. web și datele sale nu pot fi protejate sau agregate corespunzător fără segmentare. Acest lucru vă poate ajuta să trageți concluziile corecte. Experții spun că toate datele și informațiile în ansamblu sunt prostii, deci trebuie să obțineți segmentarea. De exemplu, dacă doriți să asigurați calitatea vizitatorilor site-ului dvs., trebuie să vă divizați Google Analytics și datele sale în segmente și să creați filtre relevante..Datele sunt atât de agregate încât nu puteți construi nicio strategie fără o segmentare adecvată. Puteți continua să vă promovați site-ul web și produsele online, dar nu este de folos deoarece nu veți obține niciun angajament de vânzări sau utilizatori.

Cum se creează un segment în Google Analytics?

Dacă doriți să construiți segmente în Google Analytics, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să editați filtrele și să le redenumiți în funcție de natura site-ului dvs. Permiteți-mi să vă spun că segmentele sunt ușor de editat, șterse sau redenumite, dar nu puteți elimina datele reale, deoarece acestea pot deteriora site-ul dvs. de către întreg. Pentru mulți dintre noi, nu a fost niciodată important să creați segmente, dar fără aceasta, nu puteți fi siguri că veți obține trafic de calitate din cele 28 de motoare de căutare .

Tipuri de segmente

Există două tipuri principale de segmente, segmente de sistem și segmente personalizate. Segmentele de sistem sunt cele care oferă funcții și opțiuni fixe în Google Analytics și nu pot fi modificate odată create. Acestea însă pot fi ajustate cu paginile dvs. de destinație, precum și cu profilurile media sociale. Segmentele de sistem sunt utile deoarece sunt prietenoase cu dispozitivele mobile și vă pot obține o mulțime de vizionări de pe dispozitivele mobile. Segmentele personalizate sunt mai complicate și mai puțin populare decât segmentele de sistem. Ele oferă de asemenea diferite opțiuni de alegere în Google Analytics. De exemplu, puteți crea segmente care să filtreze vizitatorii care petrec mai puțin de treizeci de secunde pe site-ul dvs. Web. De asemenea, este posibil să creați segmente pentru a obține vizionări orientate pe țară pe paginile dvs. web. Toate acestea vor îmbunătăți performanța generală a site-ului dvs., iar calitatea traficului dvs. va fi îmbunătățită de întreg.

November 29, 2017
Segmentele Google Analytics - Practică Semalt
Reply