Back to Question Center
0

Pas cu pas liniile directoare de la Semalt privind cum să configurați articole Facebook instant pentru WordPress

1 answers:

Ați auzit deja ceva despre articolele Facebook Instant? Dacă răspunsul dvs. este "nu", Jack Miller, SEMALT Senior Customer Success Manager, vă va lămuri cu privire la această întrebare.

Un articol instant este un tip special de document HTML care se încarcă rapid pe Facebook. Vă oferă șansa de a vă spune poveștile dvs. și de a vă distribui articolele personalizabile care se transmit rapid pe dispozitivele mobile. Dacă sunteți nou la această caracteristică social media, atunci permiteți-mi să spun că vine cu o mulțime de funcții interactive și stiluri personalizate. Puteți alege orice și puteți instala cele mai potrivite pluginuri pentru a crește numărul de vizualizări ale paginilor dvs. web. Construirea articolelor instant nu ar crea niciodată posturi similare de pe Facebook pentru dvs. Este un instrument diferit care are menirea de a crește numărul de acțiuni, aprecieri și comentarii ale articolului dvs. pe Facebook. Trebuie doar să țineți minte câteva lucruri care au fost menționate mai jos .

Modificările necesare

Unele dintre lucrurile necesare pentru setarea aplicației Facebook pentru articole instant pe site-ul dvs. WordPress sunt o pagină de social media sau două cu multe plăceri, aplicații Facebook și zece articole proaspăt scrise. Mai mult decât atât, ar trebui să instalați un plugin Instant Articles pentru WordPress și să îl activați cât mai curând posibil.

Înscriere pentru Facebook Articole instant

Înainte de a planifica promovarea socială a articolelor dvs., primul pas este să vizitați site-ul Facebook Instant Articles și să vă înscrieți pentru un cont. secret de întrebare și cod pentru a începe.Este important să vă amintiți aceste detalii, altfel, nu puteți obține rezultatele dorite.De asemenea, Facebook nu ar activa contul dvs., și nu puteți începe să lucrați.După ce ați semnat și instalat plugin-ul, următorul pas este să-l activați accesând opțiunea Setări și inserați codul secret în secțiunea antet. În același timp, nu trebuie să uitați să inserați fluxurile RSS de articole instantanee pentru site-ul dvs. Web. generați o mulțime de vizualizări și abonați pentru site-ul dvs. WordPress.Instalarea și activarea acestuia este foarte ușoară și plugin-ul va genera articole instant precum și fluxurile lor pentru site-ul dvs. în câteva secunde.

Creați un App pentru Facebook pentru pagina dvs.

Înainte de a crea o aplicație Facebook pentru pagina dvs., primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vizitați site-ul Facebook pentru dezvoltatori. Aici trebuie să faceți clic pe meniul Aplicațiile mele și să deschideți profilul pentru a obține o imagine ajustată. Nu este nimic de ce să vă faceți griji dacă vedeți ferestrele pop-up în timp ce acestea dispar când Facebook vă permite să creați propria aplicație.

Trimiteți feed-ul articolelor dvs. pentru recenzii

Este foarte important să vă prezentați fluxul de articole instant pentru a fi revizuit. Înainte de aceasta, va trebui să vă asigurați că cel puțin zece articole bine scrise sunt gata să fie publicate și împărtășite în fluxul articolelor Instant. În cazul în care nu ați scris aceste articole, trebuie să le scrieți cât mai curând posibil. Odată ce sunteți sigur că articolele sunt bine scrise și editate frumos, ar trebui să fiți gata să le trimiteți la Facebook pentru revizuire.

Facebook și alte site-uri de social media necesită ca utilizatorii să instaleze feedurile Instant Articles care să corespundă specificațiilor, termenilor și condițiilor acestora. Puteți face bani numai dacă ați instalat pluginurile și temele relevante pe site-ul dvs.

November 29, 2017
Pas cu pas liniile directoare de la Semalt privind cum să configurați articole Facebook instant pentru WordPress
Reply