Back to Question Center
0

Motivele principale pentru a elimina Localhost din lista de referințe - Practica de la Semalt

1 answers:

Lisa Mitchell, Semalt Manager de Succes al Clienților, spune că atunci când aveți un site web, echipa dvs. este obligată să testeze acest lucru și acest lucru. Dacă în orice moment cineva din echipa dvs. rulează versiunea de dezvoltare a aplicației dvs. web cu codul de urmărire Google Analytics, atunci este obligat să se confrunte cu unele lucruri enervante.

Pentru început, localhost-ul continuă să apară în rapoartele Referitori. În al doilea rând, valorile site-ului dvs., cum ar fi rata de respingere, numărul de afișări de pagină, ratele de conversie și așa mai departe. Într-adevăr, aceste valori vor fi șterse deoarece, în timp ce membrii echipei efectuează un test pe site, lucrurile se amestecă. Nu ați vrea asta, nu-i așa?

O fixare rapidă

Puteți remedia această situație într-un mod foarte simplu. De fapt, aveți la dispoziție trei modalități. Indiferent de alegerea dvs., remedierea funcționează numai pentru vizite noi. Datele existente vor rămâne afectate și nu puteți face nimic în acest sens .

Adăugați un filtru de excludere în Google Analytics

Adăugarea unui filtru de excludere în contul Google Analytics este cea mai simplă și mai ușoară modalitate de remediere a sistemului de a amesteca diferite valori. Nici nu ar fi nevoie de intervenția echipei tehnice. Iată câteva sfaturi:
  • deschideți contul dvs. Google Analytics, apoi selectați "Admin."
  • dețineți coloana vizualizării faceți clic pe "Filtre"
  • a stabilit un nou filtru optând pentru "filtrul nou"
  • să creeze un filtru predefinit, care va exclude traficul web în numele gazdei "localhost"
  • .

Rețineți că este posibil să trebuiască să schimbați numele localhost în funcție de numele gazdei locale pe care o utilizează echipa dvs. Mai bine, dacă echipa de dezvoltare se împarte cu rețeaua dvs., puteți exclude întreaga gamă IP În acest fel, valorile dvs. nu vor fi amestecate. Pur și simplu setați filtrul pentru a exclude "traficul de la adresele IP" și ați terminat.

Schimbarea fragmentului de urmărire JavaScript pentru a exclude gazda

Aceasta este o alegere rezonabilă în comparație cu dezordinea cu filtrele Google Analytics. Mergeți la fragmentul de urmărire și identificați codul de proprietate folosit pentru păstrarea filelor din analiză. Dacă s-ar putea să fiți modernizat la Universal Analytics, atunci veți avea parte de ceva asemănător: ga ('create', UA-98765432-1 ',' website.com ').

Rețineți că în loc de example.com, veți folosi efectiv domeniul dvs. real. Din fericire sau din păcate, va trebui să fii abil în jargonul tehnic. De exemplu, poate fi necesar să utilizați o declarație if-undeva pe cod. Deși a fost menționată faptul că procesul este simplu, este nevoie de scrierea unui nou cod.

Săriți fragmentul JavaScript în șablonul dvs.

În cazul în care site-ul dvs. utilizează limbajul PHP, cum ar fi cazul WordPress, puteți edita subsolul care coincidențial include fragmentul Google Analytics. Există chiar și posibilitatea ca serverul dvs. să permită ca aplicațiile web să fie difuzate în mod de dezvoltare sau în producție. Indiferent de situație, nu puteți greși niciodată.

Mutarea pe

După ce ați făcut aceste modificări, este necesar să vedeți dacă acestea sunt eficiente sau nu. Faceți un test o zi sau două mai târziu pentru confirmare. Alegeți un interval de date adecvat, unul care nu include zilele dinaintea modificării.

November 28, 2017
Motivele principale pentru a elimina Localhost din lista de referințe - Practica de la Semalt
Reply