Back to Question Center
0

Întrebați Expert Semalt: Ce înseamnă Benchmarking Google Analytics pentru companii

1 answers:

Google este unul dintre cele mai cunoscute și influente motoare de căutare s. Recent, a anunțat că toți utilizatorii Google Analytics vor putea accesa rapoartele de benchmarking din industrie prin tabloul de bord în următoarele luni. Aceste rapoarte permit webmasterilor o perspectivă asupra site-urilor web. În plus, au o idee despre ceea ce este trending în zilele noastre și despre cum să câștigi un trafic puternic pe site-urile lor, performandu-te bine în ochii Google.

Andrew Dyhan, managerul de succes al clientului Semalt , aruncă o privire asupra unor sfaturi convingătoare și practice în această privință .

Este adevărat că rapoartele de benchmarking nu sunt încă disponibile pentru toți proprietarii site-urilor web. Cu toate acestea, acestea reprezintă o modalitate bună de a furniza informații despre rata de respingere, sesiunile și calitatea articolelor dvs. De asemenea, puteți ști ce tip de link-uri rupte este prezent și cum să le îmbunătățiți. În plus, utilizatorii au o idee despre ce dispozitive utilizează vizitatorii pentru a-și verifica site-urile web. De asemenea, Google a indicat hărțile și pozițiile de căldură prin rapoartele de benchmarking pentru a le oferi utilizatorilor o mulțime de oportunități de îmbunătățire.

Este important să permiteți comparația, deoarece este singura modalitate de a accesa datele din secțiunea Audiență din tabloul de bord al Google Analytics..Aproape toți webmasterii mari folosesc rapoartele de benchmarking, inclusiv Twiddy, care este o companie de turism. Acesta identifică oportunitățile de creștere în industrie prin intermediul rapoartelor de benchmarking. Potrivit CEO-ului Twiddy, Ross Twiddy, ei obțin rezultate cu rapoarte de analiză și benchmarking pentru a avea o idee despre ce ar trebui să țintească și despre cât de mulți oameni sunt interesați de produsele și serviciile lor.

Utilizați Benchmarking Analytics pentru afacerea dvs.

Fie că desfășurați o afacere mare sau o organizație de dimensiuni mici, trebuie să utilizați analiza comparativă pentru compania dvs. Ajută oamenii de afaceri să se concentreze asupra a ceea ce este trending, ce poate funcționa cel mai bine pentru ei și cum să-și îmbunătățească afacerile și să obțină rezultatele dorite. Aceasta asigură, de asemenea, că avem date exacte. În plus, putem analiza cu ușurință și evalua rata de respingere a site-urilor noastre. Până acum, Google Analytics ne-a oferit o mulțime de informații despre performanța site-urilor noastre. Cu toate acestea, benchmarking-ul de analiză este o modalitate de a determina cum putem îmbunătăți site-urile noastre și cum să stabilim obiective realiste.

Prioritizarea oportunităților de îmbunătățire

Cum compara site-ul dvs. cu ceilalți din industrie? Asta trebuie să vă acordați atenție. Utilizând rapoarte de referință, puteți afla rapid ce tipuri de eforturi necesită site-ul dvs. pentru rezultate mai bune. Astfel, ați economisi mult timp și vă puteți concentra pe lucrurile potrivite. Când aveți acces la aceste rapoarte, puteți măsura cu ușurință performanța site-ului dvs. și puteți acorda prioritate posibilităților de îmbunătățire în mare măsură.

Stabiliți obiective realiste

Este sigur să spunem că rapoartele de referință vă pot ajuta să setați obiectivele realiste. Acest lucru vă poate oferi informații despre cum să vă comparați mai bine cu colegii dvs. și cum să-i învingeți în industrie. Este obligatorie ca rata de respingere a site-ului dvs. să nu depășească 50%. Dacă se întâmplă, atunci există șanse să pierdeți majoritatea vizitatorilor dvs., iar clasarea pe Google ar putea fi afectată.

November 29, 2017
Întrebați Expert Semalt: Ce înseamnă Benchmarking Google Analytics pentru companii
Reply