Back to Question Center
0

Îmbunătățiți Google Clasament Cu Twitter Urmând Sfaturi Semalt

1 answers:

Twitter este una dintre principalele surse atunci când vine vorba de promovarea site-ului dvs. pe internet. Diverse persoane utilizează pur și simplu acest site de social media pentru a tweet și nu cunosc semnificația acestuia. Contul dvs. Twitter poate obține site-ului dvs. o mulțime de trafic și de viziuni de calitate, deci trebuie să vă conectați cu semenii relevanți și colegii din industrie cât mai curând posibil. Nik Chaykovskiy, managerul de Success Senior Customer Semalt , spune că este important să distribuiți din ce în ce mai multe legături și conținut pe contul dvs. Twitter. În același timp, ar trebui să scrieți mai multe articole pe site-ul dvs. și să începeți conversații, să răspundeți la întrebări și întrebări, să discutați cu clienții despre marca dvs. și să interacționați cu prietenii de pe Twitter pentru a vă extinde rețeaua.

Este sigur să spunem că Twitter este unul dintre cele mai bune site-uri media sociale atunci când vine vorba de promovarea mărcii. Conversațiile regulate pe rețelele sociale sunt obligatorii, deoarece această platformă socială funcționează numai dacă o utilizați din punct de vedere social și nu pentru probleme personale. Mai mult decât atât, Twitter vă poate beneficia numai dacă vă tweet și repetați despre marca dvs., aveți discuții cu ceilalți și veți fi urmat de oameni relevanți.

Utilizați Twitter Tools pentru promovarea mărcii

Nu există instrumente fiabile de urmărire și de urmărire, dar puteți folosi Twitter manual pentru a angaja din ce în ce mai mulți oameni. Unele instrumente, cu toate acestea, se pot baza pe Twtpoll și pe Paywithatweet. Nu putem ignora faptul că o mulțime de oameni folosesc aceste instrumente și programe similare pentru a aduce valoare adepților lor..De asemenea, puteți îmbunătăți clasarea pe Google folosind aceste instrumente bazate pe Twitter sau ceva similar .

Conectează-te cu persoane pe alte site-uri media sociale

Un alt mod de a obține din ce în ce mai mulți adepți din Twitter este prin conectarea cu alte persoane pe alte site-uri de socializare și invitându-i să vă urmeze pe Twitter. Crede-mă, este unul dintre modurile cele mai utile și mai uimitoare de a intra în contact cu un număr mare de oameni. Ar trebui să discutați lucruri diferite cu ele și să le invitați să vă împărtășiți gândurile cu dvs. pe LinkedIn, Foursquare, FriendFeed, Facebook și Quora. Făcând astfel, puteți fi sigur de a obține o mulțime de Twitter adepți, și este o modalitate ușoară de a face oamenii fericiți și de a promova marca online. Odată ce marca dvs. este complet dezvoltată, site-ul dvs. va primi în mod automat o mulțime de vizionări și o clasare îmbunătățită în Google.

Rulați Twitter Competiții

Trebuie să rulați competițiile Twitter pentru a implica oamenii. Tweet în mod regulat și de a rula un număr de chestionare, astfel încât tot mai mulți oameni să se angajeze. Este un efort SEO pentru a îmbunătăți potențialul site-ului dvs. de clasament, atât în ​​mass-media sociale și motor de căutare rezultate. Nu trebuie să vă simțiți ezitând să cheltuiți niște bani pe el. Evident, este o tactică de afaceri și poate necesita bani, timp și eforturi. Luând în considerare faptul că rezultatele și rezultatele sunt întotdeauna minunate, trebuie să inițieze competițiile Twitter cât mai curând posibil. Toate acestea garantează faptul că site-ul dvs. este clasat mai bine de Google și puteți obține o mulțime de clienți care ar putea fi interesați de produsele și serviciile dvs.

November 29, 2017
Îmbunătățiți Google Clasament Cu Twitter Urmând Sfaturi Semalt
Reply