Back to Question Center
0

Ghidul pentru începători de la Semalt privind utilizarea Google Analytics

1 answers:

Google oferă o modalitate gratuită și ușoară de a măsura performanța unui site web și de a îmbunătăți performanțele acestuia. Prin intermediul Google Analytics, proprietarii de site-uri web se pot ocupa acum de vizitatori, de activitatea pe care o desfășoară pe site, de timpul petrecut pe conținut, de actualizarea termenilor cheie de căutare și de alte aspecte importante care privesc site-ul web. Igor Gamanenko, Managerul de Succes al Clientului Semalt prezintă prezentări de ansamblu ale tutorialelor destinate să predea începătorilor câteva dintre modalitățile de a utiliza Google Analytics pentru a îmbunătăți performanța site-ului.

Tutorial Google Analytics

Tutorialul include un proces pas cu pas privind modul în care se poate instala codul de urmărire pentru Google Analytics și modul de utilizare a datelor din tabloul de bord. Cu ajutorul acestuia, utilizatorii obțin o perspectivă asupra vizitelor lor, precum și alte informații, cum ar fi vizionările paginilor, paginile pe vizită, durata medie a timpului petrecut la vizitarea ratelor de respingere etc. Aceste informații sunt esențiale pentru toți utilizatorii Google Analytics pentru prima dată.

Tutorial Google Analytics: Obiectivele site-urilor de urmărire

Atunci când dezvoltă sau creează un site nou, un proprietar stabilește de obicei câteva obiective pe care să le atingă la sfârșitul producției. Acesta este motivul pentru care obiectivul de urmărire este important deoarece permite proprietarului să știe cât de departe au ajuns la atingerea obiectivelor sau cât de departe sunt încă de parcurs. Un alt lucru important asociat cu urmărirea obiectivelor este cunoașterea de unde provin utilizatorii care au contribuit la atingerea acestor obiective, deoarece contribuie la dezvoltarea strategiilor viitoare..În tutorial, există anumiți termeni, cum ar fi potrivirea exactă, potrivirea capului și potrivirea expresiei regulate, pe care noul utilizator trebuie să o învețe să se echipeze mai bine cu cunoștințele despre cum să le utilizeze pentru site-urile lor web.

Tutorial Google Analytics: Urmărirea evenimentelor

Google Analytics ajută proprietarii de site-uri să obțină beneficii din procesele care au loc pe site-ul lor. Fie că este vorba despre abonarea la o listă de corespondență, fie că faceți clic pe un buton pentru a reda anumite materiale media, acestea sunt evenimentele efectuate de vizitatori și sunt esențiale pentru succesul site-ului. Modul în care evenimentele declanșate îi comunică proprietarului dacă buletinul informativ pe care îl furnizează este valoros sau nu. De asemenea, acesta informează utilizatorii de conținut care se găsesc mai implicați decât ceilalți. Proprietarii de afaceri pot știi cu siguranță cum să-și îndrepte atenția consumatorilor mai bine dacă urmăresc evenimentele lor .

Urmărirea legăturilor de ieșire utilizând Google Analytics

Link-uri de ieșire sunt destul de naturale de a avea pentru orice site. Nu este posibil ca un singur site să supraviețuiască singur pe web. Site-urile web nu pot fi insule deoarece au nevoie de resurse pentru a obține recunoaștere sau pentru a construi pe trafic. Prin urmare, site-urile web au nevoie de site-urile lor partenere sau de alte surse din care pot obține informațiile necesare pentru a câștiga credibilitatea. Având link-uri de ieșire face site-ul web mai reputate, mai prietenos și, mai ales, de încredere.

Urmărirea postărilor de angajare cu Google Analytics

Este posibil ca un site să-și angajeze publicul țintă singur. Totuși, ceea ce oamenii pot trece cu vederea este modul de măsurare a gradului de implicare a utilizatorului în timp. Tutorialul ajută la stabilirea obiectivelor individuale ale site-ului, care ajută la stabilirea măsurii în care conținutul site-ului îi angajează pe vizitatori .

November 29, 2017
Ghidul pentru începători de la Semalt privind utilizarea Google Analytics
Reply