Back to Question Center
0

Diferitele tipuri de cuvinte cheie - Semalt Expert

1 answers:

Una dintre cele mai bune lucruri pe care un webmaster sau un proprietar de site-uri obișnuite o poate face este să înțeleagă optimizarea motorului de căutare și diferite tipuri de cuvinte cheie. Pentru a obține rezultate mai bune în rezultatele motorului de căutare, este important să utilizați o varietate de cuvinte cheie în conținutul dvs. și să alegeți expresii de cuvinte cheie cu înțelepciune. Nu ar fi greșit să spunem că nu toate frazele și cuvintele cheie sunt egale. Unele dintre ele funcționează mai bine, în timp ce altele nu reușesc să ofere rezultate calitative. Totul depinde de modul în care alegeți setul de cuvinte cheie și de ce este publicul țintă. În cursul acestui articol, Andrew Dyhan, managerul de succes al clientului Semalt , vorbește despre diferitele tipuri de cuvinte cheie și despre utilizarea corectă a acestora .

Cuvinte cheie marcate

Cuvintele cheie de marcă reprezintă acele cuvinte cheie care vă pot ajuta să vă definiți marca în mare măsură. Există o serie de cuvinte cheie disponibile în AdWord, și puteți alege combinația de expresii, variante și cuvinte pentru a crea cuvinte-cheie de marcă pentru dvs. Cele mai bune exemple sunt Pixelbuilder, Agențiile Digitale, Leeds, Facebook și altele. Toate acestea sunt cuvinte cheie de marcă și pot fi utilizate în întregul conținut pentru a obține rezultate mai bune la motoarele de căutare.

Nu ar fi greșit să spunem că cuvintele cheie de marcă reprezintă o parte a strategiilor dvs. de optimizare pentru motoarele de căutare. Deci, ar trebui să le alegeți cu înțelepciune, deoarece acestea vor îmbunătăți credibilitatea și vizibilitatea site-ului dvs..Ar trebui să știți cum să găsiți cuvintele cheie de marcă și cum să scrieți în mod corespunzător conținutul. Ar trebui să existe o combinație de cuvinte cheie, mai ales dacă ați lansat o nouă marcă și numele său este necunoscut pentru majoritatea persoanelor de pe internet.

Cuvinte cheie fără marcă

După cum am menționat deja că cuvintele cheie și expresiile de marcă conțin numele dvs. de marcă, cuvintele cheie nebancare sunt cele care nu au nimic de-a face cu marca dvs. În schimb, le folosiți pentru a clasifica site-ul dvs. în rezultatele motorului de căutare. De exemplu, Leeds Marketing, Agenția Digitală, Agenții NET, Compania Leeds și așa mai departe. Toate acestea sunt cuvinte cheie fără marcă și pot fi folosite în conținutul dvs. pentru a obține ranguri bune. Acestea pot fi, de asemenea, legate de produsele, serviciile și locația dvs. Cuvintele cheie fără marcă comercială pot fi utilizate cu o serie de combinații și fraze. În plus, puteți introduce câteva variante și texte unice pentru a vă aduce site-ul în partea de sus a Căutării Google.

Cuvinte cheie scurte Tail

Cuvintele cheie cu coada scurtă sunt cuvinte scurte și ar trebui utilizate într-o gamă largă de texte. Puteți utiliza o mulțime de cuvinte cheie scurte într-un text pentru a obține rezultate de calitate, dar asigurați-vă că acestea sunt relevante pentru marca dvs. și pentru publicul dvs. țintă. Cuvintele cheie scurte sunt mai generice decât cuvintele cheie lungi și pot fi folosite de mai multe ori, motivând oamenii să cumpere serviciile și produsele dvs. Unele dintre cele mai bune exemple sunt agenția digitală, dezvoltarea site-urilor web, agențiile web, constructorul de web și altele .

Cuvinte cheie Long Tail

Cuvintele cheie cu coada lungă sunt mai cuprinzătoare și mai precise decât frazele și cuvintele cheie scurte. Puteți să le folosiți individual sau să le combinați cu o serie de fraze pentru a obține rezultate excelente. De exemplu, marca mea este digitală. Aici trebuie să scrieți numele mărcii dvs. și să discutați alte mărci de același tip pentru a angaja tot mai mulți utilizatori. Puteți modifica sau modifica cuvintele cheie lungi pe baza cerințelor și așteptărilor dvs.

November 29, 2017
Diferitele tipuri de cuvinte cheie - Semalt Expert
Reply