Back to Question Center
0

Cum să obțineți un trafic mai bun Utilizarea a șapte sfaturi Twitter SEO de la Semalt

1 answers:

Twitter a încheiat un acord cu Google care a făcut ca tweet-urile de 140 caractere să fie mai ușor de căutat online. Ulterior, Twitter a dat Google acces complet la toate tweets-urile sale, cunoscute sub numele de Firehose. Google plasează în principal valoarea autorității sociale și numărul de adepți ca prioritate principală și selectează ce să indice. Ca rezultat, o prezență semnificativă pe Twitter este importantă și optimizarea este imperativă. În acest sens, Jack Miller, Managerul Senior al Succesului Clienților Semalt , prezintă următoarele sfaturi de tip twitter care se aplică la marketing:

Arta cuvintelor cheie

Mențineți întotdeauna consecvență utilizând cuvinte cheie similare care ar apărea pe site. Hashtags-urile îmbunătățesc căutarea și ajută oamenii să direcționeze conținutul. Prin urmare, transformarea cuvintelor cheie în unele dintre hashtag-urile ar fi utilă atunci când oamenii caută subiecte specifice. Nu excesul de hashtags pe un singur tweet ca ar putea arata spammy și răsturna potențialii adepți. Asigurați-vă că analizați hashtag-urile care au cea mai mare implicare, le place sau retweets și le folosiți pentru a vă optimiza profilul. Analitica Twitter ar trebui să vă ajute să determinați ce este mai bine pentru afacere. Asigurați-vă că un tweet are o informație mult mai detaliată în el și mai multe tipuri de media care pot încorpora cele 140 de caractere.

Optimizați profilul pentru SEO

Asigurați-vă că optimizarea profilului dvs. asigură căutarea. Atunci când utilizatorii folosesc numere în numele sau numele de utilizator, pot afecta negativ cele două elemente ale profilului companiei, deoarece Google le va trata ca spam.

Schimbarea mânerelor sau a numelor de utilizator este relativ ușoară..Cu toate acestea, experții nu îl sfătuiește deoarece confundă utilizatorii, deoarece insigna de verificare se stinge, împreună cu numele. Etichetele de verificare sunt cele pe care utilizatorii se bazează pentru a informa dacă profilul include informații corecte și verificate despre entitățile de afaceri sau personalitățile publice.

Faceți o introducere

Google face, de asemenea, un punct de indexare a bio furnizate pe profilul Twitter. Bio informează oamenii ce să se aștepte de la tweet-urile care vin din acel profil special. În cele 160 de caractere furnizate, simplitatea și precizia sunt cei mai buni aliați ai tăi. Prezentați cele mai importante aspecte într-un mod atrăgător și amintiți-vă să includeți nivelul de expertiză. Dacă există alte conturi de tip twitter, includeți-le pe toate pentru a asigura tranziția ușoară pentru utilizatori.

Ajustați fotografia de profil

Înainte de a efectua încărcarea fotografiilor, asigurați-vă că personalizați numele fișierului. Câteva sfaturi despre aceasta sunt pentru a vă asigura că conțin cuvinte cheie relevante sau separați cuvintele cheie folosind liniuțe care fac mai ușor indexarea prin intermediul motorului de căutare .

Link către site-ul Web

Ca orice campanie SEO , trebuie să existe un apel la acțiune pentru vizitator care este ceea ce ar include un link inclus în site-ul Twitter. Determinați care pagini de site-uri sunt cele mai relevante pentru informațiile furnizate în profil și unde doriți să le trimiteți pe urmașii lor. Legătura reciprocă generează mai mult trafic și crește credibilitatea.

Retweets

Retweets ajută la creșterea traficului, astfel încât să vă simțiți liberi atunci când cereți partajarea. Pentru a face loc retweets, scrieți actualizări mai scurte, deoarece permite utilizatorilor să includă comentarii sau să menționeze alte persoane atunci când retweeting.

Includeți profiluri sociale în rezultatele căutării

Asigurați-vă că specificați care dintre profilurile sociale deținute este cel mai preferat și includeți un cod de markup al site-ului .

November 29, 2017
Cum să obțineți un trafic mai bun Utilizarea a șapte sfaturi Twitter SEO de la Semalt
Reply