Back to Question Center
0

Cu excepția cuvintelor cheie marcate - Sfaturi pentru Semalt

1 answers:

Cuvintele cheie de marcă reprezintă unele dintre elementele cele mai utile aplicate pe un site web pentru a facilita vizibilitatea prin creșterea traficului pe site în căutarea unor informații referitoare la cuvintele desemnate în ceea ce privește produsele oferite. După atingerea scopului urmărit pentru a atrage mai mult trafic, următorul pas este să capturați cât mai mulți utilizatori web. Cuvintele cheie de marcă pot supraaglomerarea site-ului pentru a confunda analiza web cu cine are nevoie de produsele companiei fără a utiliza cuvintele cheie formulate. Aceasta necesită reducerea sau eliminarea totală a cuvintelor cheie pentru a vedea ce cuvinte căută oamenii.

Există diferite metode utilizate pentru a elimina cuvintele cheie care apar ca spam. Cele mai multe dintre ele sunt plictisitoare și foarte exigente. Julia Vashneva, Managerul de Succes al Clienților Senior Semalt , afirmă că expresiile regulate sunt una dintre cele mai eficiente modalități de a facilita funcția .

Expresii regulate

O expresie regulată este una dintre caracteristicile folosite pentru a aduce logica într-o declarație pentru a filtra elementele care arată asemănătoare în grupuri separate. Exemple logice, cum ar fi AND / OR utilizate într-un mecanism de filtrare atunci când un element cu caracteristica A și caracteristica B se comportă într-un anumit mod sau trece la anumite criterii în loc de unul care are caracteristici A sau B. Un rezultat particular nu se poate întâmpla, îndeplinesc sau corespund precondițiilor.

Excluderea cuvintelor cheie care utilizează expresii regulate

Accesați bara de căutare avansată din ecranul cu cuvinte cheie, în special pe pagina Organică a Căutării sursei de trafic pentru a exclude cuvintele cheie de marcă. De exemplu, puteți elimina numele companiei, OKI de la cuvintele cheie .

  • Faceți clic pe ADVANCE
  • Mergeți la "EXCLUDE"
  • face ca variabila să fie un "Cuvânt cheie"
  • Alegeți fie "Exact potrivire", fie "Conținut" în funcție de familiaritatea cuvântului cheie
  • Introduceți numele "OKI" și faceți clic pe "Aplicați"

Asigurați-vă că excludeți greșelile corelate din sistem utilizând pașii următori, deoarece utilizatorii pot să spună în mod greșit OKI în timpul căutării.

  • Mergeți la avansat
  • Selectați "Exclude"
  • .
  • Alegeți variabila "Cuvânt cheie".
  • Alegeți "Matching RegExp" (Expresii regulate de potrivire)
  • Tastați toate greșelile în bara de căutare, separându-le cu ajutorul simbolului bara / verticală (|). Nu introduceți niciun spațiu înainte sau după introducerea fiecărui cuvânt cheie.

Pașii utilizați pot fi utilizați pentru a curăța baza de date cu cuvinte cheie, pentru a vă asigura că căutarea este curată și nu nu este corectă.

Un registru curat al cuvintelor cheie cu marcă mărește identificarea cuvintelor care sunt cuvinte cheie fără marcă care conduc o parte semnificativă a traficului. Cuvintele cheie stabilite pot fi incluse în sistem sau asistate pentru a obține un mecanism de căutare și de căutare mai bun. Imaginea clară creată prin excluderea cu o singură atingere a cuvintelor cheie de marcă asigură o integrare adecvată a sistemului SEO pe un site web pentru a genera mai mulți vizitatori ai site-ului.

Această metodă este mai ușoară decât eliminarea spamului referitor la analiza Google. Analizele Google au setări pentru a elimina spam-ul de referință sau orice spam care înregistrează informații greșite în consola Google Analytics. Spre deosebire de spam-ul de referință sau de orice alt mesaj spam din analiza Google, cuvintele cheie pot fi excluse cu un singur clic.

November 29, 2017
Cu excepția cuvintelor cheie marcate - Sfaturi pentru Semalt
Reply