Back to Question Center
0

Creșterea numărului de adepți și sporirea angajamentului cu aceste sfaturi Twitter de la Semalt

1 answers:

Frank Abagnale, Semalt Client Success Manager, afirmă că principalele motive ale măreției Twitter sunt: ​​

  • Angajarea cu ceilalți și furnizarea unei valori reale
  • Luând o abordare asemănătoare celei pe care o veți adopta într-o situație reală
  • Fără spam
  • Îngrijirea relațiilor semnificative

Aceste idei primare sunt utile colosal în asigurarea faptului că Twitter lucrează pentru dvs.

1. În urma altora în schimb

Am adoptat în mod regulat sfatul Twitter că un individ ar trebui să urmeze pe toți cei care îl urmează. Am descoperit o opțiune ușoară care pare să funcționeze admirabil pentru mine: opțiunea prevede că trebuie să urmați conturile de interes.

2. Abordarea vitală de urmărire a persoanelor pe Twitter

În cazul în care trebuie să promovați o afacere care utilizează Twitter, trebuie să țineți cont de următoarele trei lucruri pentru a trăi această idee: un mesaj, un angajament, precum și Reach.

3..Partajarea unui apel de acțiune

Din când în când, o persoană poate avea șansa de a interacționa cu oamenii și de a discuta cu comunitatea dvs. unele lucruri mari care se întâmplă pe site-ul dvs. Nu trebuie să fii timid cu marketingul.

În cazul în care nu sunteți inspirat de un anumit conținut dintr-un anumit cont Twitter, nu aveți niciun motiv să urmați înapoi. Pe șansa pe care cititorii o interesează pentru postarea dvs., ei vor continua să vă urmeze și în curând se vor transforma în cititori obișnuiți.

4. Distribuirea produselor și a conținutului prin intermediul platformelor de rețea web

Promovarea conținutului are legătură directă cu oferirea de stimulente pentru adepții dvs. și pentru interacțiunea prin conținut extraordinar. Dacă postarea de pe site-ul dvs. constă într-un conținut unic, nu ezitați să introduceți butonul de chemare la acțiune.

5. Influențatori

Deși majoritatea profesioniștilor din domeniul social media vă vor instrui să interacționați cu influențatorii cu un obiectiv de a obține mai multă credibilitate și, de asemenea, adepți, în practică, este o sarcină foarte complicată! Influenþii sunt uimitor de ocupatã mai des decât nu ºi sunt cel mai probabil sã rãspundã zilnic sute de tweets.

6. Uitați de cronologie

În cazul în care utilizați Twitter ca o platformă online personalizată, va trebui să vă asigurați că linia dvs. de timp este neclară și curată. Dacă aveți nevoie să obțineți un număr mare de adepți Twitter, va trebui să începeți să urmați un număr foarte mare de persoane și calendarul dvs. va crește substanțial.

November 29, 2017
Creșterea numărului de adepți și sporirea angajamentului cu aceste sfaturi Twitter de la Semalt
Reply