Back to Question Center
0

Creșterea gradului de conștientizare a mărcii prin utilizarea a cinci strategii SEM de la Semalt

1 answers:

Proprietarii de afaceri ar trebui să înțeleagă că strategiile SEM sau strategiile SEO nu sunt flexibile și nu vă vor spori gradul de cunoaștere a mărcii. Motivul este că algoritmii de căutare se modifică mereu. Pe măsură ce au loc aceste schimbări, întreprinderea ar trebui să facă uz de fiecare ocazie. Este singurul mod în care ROI-ul companiei va trage în sus. Următorul este un proces în cinci pași descris de Igor Gamanenko, Managerul de Success Semalt , cu ajutorul căruia se poate îmbunătăți serviciile locale SEO

1. 54% dintre americanii care au cumpărat public au trecut de la utilizarea cărților de telefon la navigarea pe internet și efectuarea căutărilor locale pentru bunuri sau servicii. Prin urmare, înseamnă că clienții locali formează coloana vertebrală a afacerii, iar proprietarii ar trebui să se străduiască să-și satisfacă interesele pentru a supraviețui industriei. Un exemplu în acest sens îl reprezintă firmele de avocatură Parsons Behle și Latimer din Utah, care își actualizează clienții despre ultimele știri sau despre legislația locală care le-ar putea afecta prin intermediul site-ului lor web. Ele depind de SEM pentru a impulsiona traficul către site-urile lor și, în consecință,

2. Legăturile și citările emise de site-uri localizate adaugă resurse valoroase pentru campaniile de conștientizare a mărcii companiei. Ele îmbunătățesc prezența organică, precum și traficul de referință de la SEO local. Este important să rețineți că linkurile și citările sunt printre semnalele de vârf ale algoritmului Google de căutare. Referințele acționează ca voturi de încredere care dau societății un impuls pentru SEO care rezultă din credibilitatea pe care o câștigă..

3. Rămâneți în fruntea eforturilor PPC. Este destul de comună găsirea de proprietari de afaceri care cred că pot crea cu încredere o campanie PPC și se așteaptă imediat la rezultate. Google AdWords este cea mai mare piață locală de anunțuri, iar pentru a vedea orice ROI, trebuie să fie un expert în domeniu. Rularea unei campanii cu plata-pe-clic necesită experiență și înțelegere dacă se așteaptă ca marca să fie afișată corect. Marketingul intern poate părea să contribuie la economisirea banilor, dar proprietarii de afaceri trebuie să angajeze un profesionist pentru a face PPC pentru ei, deoarece este cea mai bună opțiune pe termen lung.

4. Fotografiile sunt bune, dar imaginile în mișcare sunt chiar mai bune. Este ușor de acordat recunoașterea unei mărci folosind mărturiile persoanelor care au colaborat anterior cu compania sau infogradiile care descriu ce înseamnă o companie. Cu toate acestea, videoclipurile tind să realizeze acest lucru mai eficient. Chiar și așa, trebuie să vă amintiți să includeți în film un astfel de sfat de rețete, sfaturi financiare gratuite sau o sugestie despre cum să obțineți un cupon de reducere pe site. În caz contrar, videoclipul nu va avea impact atât de mare cum era de așteptat. Google a investit mult în canalul YouTube și se întâmplă astfel încât este un loc destul de popular pentru firmele care doresc să obțină o parte importantă din piața de căutare locală .

5. Piața la Millennials. În prezent, există aproximativ 86 de milioane de mileniali, ceea ce înseamnă că este o nișă profitabilă. Dacă marca nu ajunge la ele prin intermediul aplicațiilor mobile preferate, atunci există șanse mari să nu ajungă la grup. Până în 2018, anunțurile mobile direcționate local vor ocupa mai mult de jumătate din cheltuielile totale pe anunțuri .

Cea mai bună strategie este să se bazeze pe serviciile locale SEO , iar cei cinci pași menționați în acest post vă vor ajuta să realizați acest lucru și să îmbunătățiți ROI-ul afacerii .

November 29, 2017
Creșterea gradului de conștientizare a mărcii prin utilizarea a cinci strategii SEM de la Semalt
Reply