Back to Question Center
0

Construirea prezenței Twitter cu Semalt

1 answers:

Vrei să construiești o prezență pe social media mai ales pe Twitter? O bază solidă ar lua cu siguranță mult timp și efort, dar Twitter este o platformă excepțională și uimitoare pentru a face acest lucru posibil. Puteți să vă stabiliți marca sau să vă măriți numărul de vizionări, obținând din ce în ce mai multe conexiuni și urmați pe Twitter. În acest post, Artem Abgarian, Semalt Senior Customer Success Manager, vă va spune cum să începeți cu marketingul pe Twitter .

Completați profilul dvs.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă completați profilul Twitter. Permiteți-mi să vă spun aici că acesta este primul pas în crearea unui brand și lăsați lumea să știe despre prezența online și socială a mass-media. Rețineți întotdeauna că Twitter permite utilizatorilor săi să includă linkuri către profilurile lor, deci aceasta este ocazia de a vă adăuga link-ul dvs. de site sau link-ul de programare afiliat în profilul dvs., astfel încât oamenii să vă poată recunoaște într-un mod mai bun. În plus, ar trebui să adăugați o imagine profesionistă în profilul dvs., astfel încât utilizatorii să poată obține o idee despre cine sunteți.

Conectează-te cu oamenii din nișa ta

Odată ce ați finalizat profilul dvs., următorul pas este să vă conectați cu persoane din industrie sau din cadrul dvs. de nișă. Pentru a afla cine este legat de industria sau domeniul dvs., ar trebui să verificați statisticile Twitter și să faceți clic pe butonul Următorii utilizatori pentru a vedea lista persoanelor respective. În plus, puteți căuta manual persoanele din rezultatele căutării Twitter și verificați profilurile acestora înainte de a vă conecta cu ele..O modalitate ușoară de a vă conecta cu factorii de influență este prin etichetarea lor în tweets aproape zilnic. Ar trebui să întrebați mai multe întrebări și să încercați să atrageți tot mai mulți oameni pentru ca aceștia să vină și să răspundă la întrebările dvs.

Determinați cele mai bune timpuri pentru a scrie

Pe baza nișelor și locațiilor adepților dvs., puteți stabili cel mai bun timp pentru tweet-uri. Încercați să utilizați câteva instrumente Twitter pentru a face posibil. De exemplu, Twittersphere este un instrument bun care promite să vă furnizeze informațiile necesare cu privire la momentul în care adepții dvs. sunt online și care este cel mai bun timp pentru tweet-uri.

Conținut valabil

Twitter ne oferă multe opțiuni și idei de partajare a conținutului. Puteți beneficia de ele pentru a vă crește numărul de vizionări. Este foarte important să împărtășiți conținuturi valoroase și să le permiteți adepților să vă citească și să vă difuzeze conținutul. Comunicați cu aceștia o dată pe zi și răspundeți la întrebările lor, pe baza conținutului pe care l-ați distribuit pe Twitter.

Participă la Twitter Chats

chat-ul Twitter este o opțiune de a comunica cu ceilalți și de a vă organiza lucrurile. Ar trebui să beneficiați de ea și să vă măriți numărul de adepți. TweetReports este o excelentă și gratuită funcție de chat Twitter care vă ajută să participați la chat-urile sociale. Puteți extinde sau restrânge lista numai pentru a comunica cu adepții dvs. și pentru a încerca să le transformați în fani.

Având în minte lucrurile de mai sus, puteți obține o mulțime de adepți Twitter și puteți crește gradul de conștientizare a mărcii dvs.

November 29, 2017
Construirea prezenței Twitter cu Semalt
Reply