Back to Question Center
0

Cheia succesului strategiei de marketing Twitter - Practică Semalt

1 answers:

Twitter este un instrument valoros de marketing SEO pentru utilizatorii care realizează tactici de marketing social media. Orice afacere poate beneficia de procesul de înființare și de operare a unei campanii de marketing online de succes. Pentru majoritatea utilizatorilor, Twitter poate aduce un beneficiu site-ului web de la clienții care vin de pe web. Nik Chaykovskiy, Semalt Senior Customer Success Manager, oferă următoarele modalități de a obține cele mai multe din Twitter:

Alăturați-vă conversațiilor. Alăturați-vă conversațiilor existente poate fi o schimbare reală în strategia de marketing Twitter. Este posibil să includeți numeroase tipuri de conținut, precum și să participați la o campanie de marketing. Acest aspect contribuie la clasarea site-ului dvs. pe site-urile SERP. Puteți organiza un concurs și îl puteți acorda câștigătorului unui freebie. De asemenea, puteți introduce o remiză, care poate face ca persoanele din cadrul dvs. de nișă să interacționeze cu site-ul dvs. pentru perioade lungi de timp.

Utilizarea clipurilor video și a imaginilor Videoclipurile și imaginile fac o metodă unică, dar reușită de prezentare a conținutului utilizatorului. În ianuarie 2017, Google și-a actualizat algoritmul de penguin. Unele dintre modificările pe care le fac oamenii includ utilizarea lor ca material standard, care este disponibil pentru indexarea motoarelor de căutare . Mai mult, imaginile contribuie la UX-ul site-ului sau al blogului dvs., făcându-l un factor de clasificare.

Retweet Wisely Butonul retweet poate fi util, în special atunci când încercați să posta oaspete. Asigurați-vă că fiecare retweet are un comentariu personalizat alături de acesta. Această schimbare aduce neauthenticitate întregului proces de tranzacționare și face ca oamenii să interacționeze cu alte conținuturi relevante din cadrul dvs. de nișă .

Identificați-vă adepții valoroși. Nu orice persoană care vă va plăcea pagina poate conta ca un client. În unele cazuri, oamenii găsesc valoroși pentru a face ca utilizatorii care leagă la profilurile lor să facă mișcările necesare pentru a se asigura că site-ul atinge obiectivele utilizatorului. Unii adepți au probabilitatea de a se converti către clienți cu ușurință, în timp ce ceilalți pot dura o perioadă foarte mare de timp .

Implicați publicul potrivit. Când faceți un tweet, mulți oameni pot returna sau pot comenta acel mesaj tweet. În alte cazuri, utilizatorii care operează pe mai multe site-uri de comerț electronic au dificultăți în a trata cu tone de DM care provin din numeroase părți ale întregii campanii de marketing. Este important să răspundem doar publicului potrivit.

Concluzie

Există numeroase metode pe care persoanele le pot utiliza pentru a face o strategie de marketing Twitter cu succes. În primul rând, se pot confrunta cu numeroase dificultăți în efectuarea SEO. În consecință, webmasterii preferă să includă o parte din tehnicile de marketing social media în ecuație. Twitter poate îmbunătăți unele dintre modalitățile prin care afacerea dvs. aduce clienți. În același mod, pot exista și alte aspecte implicate în întregul proces de tweeting, precum și modul în care oamenii fac profituri .

November 29, 2017
Cheia succesului strategiei de marketing Twitter - Practică Semalt
Reply