Back to Question Center
0

Cele mai bune sfaturi Twitter de la servicii digitale semalt

1 answers:

Twitter este una dintre cele mai bune și mai populare platforme media sociale. Este o modalitate ușoară de a obține mai mulți adepți, mai multe clicuri și acțiuni online. Prin distribuirea conținutului dvs. pe Twitter, puteți fi siguri că veți obține o vizibilitate foarte mare, pe baza numărului de adepți. Twitter reprezintă o mulțime de oportunități de marketing și oferă diverse șanse de distribuire a conținutului, angajarea de persoane online și promovarea mărcii dvs. Aici, Artem Abgarian, Senior (Senior Customer Success Manager), a discutat despre unele dintre cele mai bune modalități de a obține mai multă valoare a tweet-urilor și a conturilor de social media.

Planificați frecvent mesajele dvs. tweets

Trebuie să fiți atenți la planificarea postărilor și a tweets-urilor legate de imagine într-un timp optim. Una dintre principalele greșeli pe care le facem este că nu împărtășim postări și nu ne actualizăm contul de Twitter. Este important să împărțiți lucrurile și să vă angajați de trei până la patru ori pe zi, astfel încât tot mai mulți oameni să fie atrasi de tweets. Dacă faceți acest lucru, veți garanta că veți crește numărul de adepți ai Twitter și că veți putea răspândi mai bine cuvântul dvs. Este foarte recomandat să faceți programarea în fiecare oră, astfel încât urmașii dvs. să rămână angajați .

Creați o nouă pagină de pornire cu liste noi

Un alt lucru pe care îl puteți face este să creați una sau două pagini de pornire cu liste noi și conținut interesant. va obține în cele din urmă o mulțime de adepți Twitter, creind astfel vizibilitatea și credibilitatea site-ului dvs. pe internet. Pagina de pornire Twitter poate fi de orice nișă sau subiect, pe baza interesului dvs. și a cerințelor publicului dvs.

Redistribuiți conținutul pe Twitter

Dacă credeți că este suficient să partajați conținut din când în când pe Twitter, permiteți-mi să vă spun că ați făcut o greșeală teribilă. Diferiți experți în tehnologie și markeri digitali susțin că redistribuirea conținutului pe Twitter și Facebook este esențială pentru supraviețuirea unei mărci pe internet. Prin urmare, nu trebuie să opriți partajarea conținutului după ce a fost trimis. În schimb, ar trebui să împărtășiți lucrurile plăcute acum și apoi pentru a vă asigura că nivelul de implicare al utilizatorilor este menținut pe tot parcursul anului .

Ignorați raportul următor

Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la raportul următor-follower. În schimb, ar trebui să continuați să lucrați din greu și să continuați să partajați lucruri noi pe Twitter, indiferent de numărul de adepți pe care îi aveți online. Acordați mai multă atenție angajamentului utilizatorilor decât verificarea raportului de urmărire după o dată sau de două ori pe zi. Permiteți-mi să vă spun aici că va crește cu siguranță prezența dvs. socială în mass-media și vă va putea păstra viața în ochii urmăritorilor dvs. Twitter pe o durată de viață.

Concluzie

În cele din urmă, am dori să spunem că există tone de programe și instrumente Twitter care pot gestiona calitatea adepților dvs. Puteți utiliza aceste instrumente pentru a anula urmărirea și blocarea conturilor false. Asigurați-vă că adepții pe care îi obțineți sunt autentici și legitimi, astfel încât calitățile site-ului dvs., precum și prezența socială a mass-media să fie menținute până la sfârșit.

November 29, 2017
Cele mai bune sfaturi Twitter de la servicii digitale semalt
Reply