Back to Question Center
0

Care sunt ratele de bounce Google Analytics? - Semalt dă răspunsul

1 answers:

Proprietarii site-urilor web trebuie să știe câte vizitatori își vizitează zilnic site-urile pentru a-și evalua performanțele. Una dintre valorile folosite pentru a măsura aceste procente este rata de respingere care înregistrează numărul de persoane care aterizează pe pagină și nu fac nimic pe ea.

O astfel de activitate a vizitatorilor nu declanșează nicio reacție din partea Google Analytics. Jack Miller, managerul SALAT Senior Customer Success, explică faptul că ratele de respingere ajută proprietarii site-ului să evalueze calitatea unei pagini sau a publicului. Calitatea audienței se referă la faptul dacă un site se potrivește scopului său propriu .

Calculul ratelor de oprire de către Google Analytics

Google calculează rata de respingere prin împărțirea unei singure sesiuni de pagină cu toate sesiunile disponibile.

Având o rată mare de respingere pentru un site web sau o pagină poate avea oricare dintre cele trei implicații:

  • Calitatea acestei pagini este sub-standard
  • .
  • Publicul țintă este greșit pentru conținutul postat pe site.
  • Informațiile de pe pagina respectivă au fost suficient de suficiente
  • .

Rata de respingere și SEO

Au existat multe dezbateri cu privire la faptul că motoarele de căutare folosesc ratele de respingere ca factor de clasificare. Este greu de imaginat că Google utilizează date de la Google Analytics atunci când evaluează site-urile web. Motivul acestei linii de gândire este că, dacă proprietarul nu pune în aplicare corect GA, atunci informațiile sunt nesigure. În orice caz, este ușor să manipulezi ratele de bouncer. Este important să vă asigurați că oamenii aterizează pe un site de pe motorul de căutare . Acest tip de bouncing poate fi un factor de clasificare, dar nu modul în care îl vedem în GA.

Interpretarea ratelor de bate

În cazul în care scopul paginii este de a informa, o rată mare de respingere nu este neapărat o problemă proastă Experții sfătuiesc proprietarii să creeze segmente care să includă numai noii vizitatori. vizitatorii sunt un stimulent pentru îmbunătățirea implicării pe site.

În cazul în care pagina este menită să angajeze vizitatori, atunci o creștere a ratelor de respingere este nefavorabilă pentru afaceri. Optimizarea paginii în sine este una din modalitățile de a rectifica această greșeală. Există și alte cauze pentru rate ridicate de respingere, iar partea de sus a acestora este o publicitate pretențioasă. Dacă descrierea nu se potrivește cu conținutul, vizitatorii se vor întoarce pe pagină. Dacă cineva este clar despre activitățile site-ului, atunci o rată scăzută de respingere este o indicație a calității publicului.

Rata de respingere și conversia

Ratele de respingere măsoară succesul și o creștere ar trebui să ajute proprietarul să schimbe designul pentru a îmbunătăți conversia. De asemenea, sursele de trafic ar putea contribui la determinarea motivului pentru care există atât de mulți oameni care răsună. Buletinele informative, site-ul de recomandări și AdWords pot contribui toți la rata de respingere. Ținând seama de aceste aspecte ar putea contribui la atenuarea problemei și la îmbunătățirea ratelor de conversie.

Atenție la tragerea concluziilor

O rată de respingere nenatural scăzută este cea mai mare parte ceva care trimite un declanșator în GA ceea ce înseamnă că are o implementare defectuoasă. Acestea ar putea fi ferestre pop-up sau clipuri video automate implementate de proprietar. Având o rată mică de respingere cu evenimente care monitorizează conturile de derulare în loc este un lucru bun.

Coborârea ratelor de respingere

Singura modalitate de a face acest lucru este de a ameliora calitatea angajamentului pe paginile de destinație. Ratele ridicate de respingere din surse individuale ar trebui să-l determine pe proprietar să observe și să evalueze care sunt așteptările vizitatorilor în această privință. În cazul în care așteptările sunt în regulă, dar totuși veți avea rate ridicate de respingere, este iminentă o completare completă a paginii.

Prețuri de ieșire

Unii oameni greșesc rata de respingere și ratele de ieșire. Ratele de ieșire se referă la ultima sesiune a utilizatorului și motivul pentru care au încetat-o ​​la respectiva pagină

Concluzie

Ratele de respingere ar trebui să vă ajute să determinați dacă site-ul corespunde așteptărilor publicului țintă. De asemenea, acestea ar trebui să contribuie la crearea unui mediu mai util pentru utilizatori .

November 29, 2017
Care sunt ratele de bounce Google Analytics? & Ndash; Semalt dă răspunsul
Reply